Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

by-pegasus

Üye
hocam yanliz haberinjz olsun 4.4.2yle birlikte knox sayaci gelcek cihaziniza 4.4.2de rootlarsaniz garantiyi bidaha geri getiremeyebilirsiniz ben sizin yerinizde olsam gecmem ama tabi size kalmis garanti onemli deil diyorsaniz :)

katiliyorum benim telefon daha 1 aylik garanti giderse bulut olur 1 yil 11 ay yanar :ehe

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
teknik servis sen ol.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

ErSin9006

Üye
Arkadaşlar telefonum normal s4 mini beyaz ve garantiye ihtiyacım yok güncelleme biraz daha gelmez ise sizlerin paylaştıklarından bişeyler yapıcam telefona bir kaç sorum olacak
- online bir oyun oynuyorm verileri sıfırlanır mı ?
-Paylaştınız rom u atınca telefonun her yeri türkçe mi oluyor bu benim için önemli
-Güncelleme yakın zamanda çıkar mı düşünceniz haberiniz bilginiz varmı ben temmuz die duydum temmuz bitti sıkıldım beklemekten

reflex

reflex

Üye
Arkadaşlar telefonum normal s4 mini beyaz ve garantiye ihtiyacım yok güncelleme biraz daha gelmez ise sizlerin paylaştıklarından bişeyler yapıcam telefona bir kaç sorum olacak
- online bir oyun oynuyorm verileri sıfırlanır mı ?
-Paylaştınız rom u atınca telefonun her yeri türkçe mi oluyor bu benim için önemli
-Güncelleme yakın zamanda çıkar mı düşünceniz haberiniz bilginiz varmı ben temmuz die duydum temmuz bitti sıkıldım beklemekten
1. Oyunlara google + ile bağlanıyosan(ethernitiy warrior 3) gitmez
2.Tamamen türkçe oluyo bi sıkıntı olmaz bizde kurduk
3. Bekle istersen 1 ay içinde çıkar yani en az 20 gün tahmini
4.Sammobileden indir romu burdan değil

KırcalıHolding

Üye
1. Oyunlara google + ile bağlanıyosan(ethernitiy warrior 3) gitmez
2.Tamamen türkçe oluyo bi sıkıntı olmaz bizde kurduk
3. Bekle istersen 1 ay içinde çıkar yani en az 20 gün tahmini
4.Sammobileden indir romu burdan değil
Teli rootlayabiliyormuyuz bunu kurunca

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Simdilik ustbar dışında bir değişiklik göremedim :)
Yarın akşam şarjda gelişme varmı bi bakiyim dedikleri kadar varmıymış

Son düzenleme:

KırcalıHolding

Üye
Root yapma yolu var istersen yaparsın ben yaptım
S4 miniye güncelleme ile 4.2.2 iken knox gelmiştir
Bende o root yapma yolunu soruyorum..4.2.2 de yaptığımız root bundada oluyor mu başka bir yolmu izlemek lazım ?

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
arkadaşlar benimde bi sorum olacaktı! bu s4 mini usb otg desteği varmı acaba yoksa root veya Kernel yükleyerek bunu cihaza destekletme yolu varmı?

reflex

reflex

Üye
Bende o root yapma yolunu soruyorum..4.2.2 de yaptığımız root bundada oluyor mu başka bir yolmu izlemek lazım ?
CF Auto root var onu dene kendi sitesinde var
arkadaşlar benimde bi sorum olacaktı! bu s4 mini usb otg desteği varmı acaba yoksa root veya Kernel yükleyerek bunu cihaza destekletme yolu varmı?
GT-I9192 modelinin ml2 kernelinde var ama 9190 için cm tabanlı romlarda faktion kernel ile bu mümkün tabiki USB y kablosu lazım

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca

KırcalıHolding

Üye
GT-I9192 modelinin ml2 kernelinde var ama 9190 için cm tabanlı romlarda faktion kernel ile bu mümkün tabiki USB y kablosu lazım
Kendi sitesi neresi ve sen denedinmi bu yolu

reflex

reflex

Üye

Denedim oluyo ama cwm yi sen kendin kurcan o rootlayınca otomatik geri yüklüyo orjinal recovery yi

by-pegasus

Üye

peki bunlar olmadan olmazmi :züü:

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
OTG desteği olması lazım S4 minide. Denenizmi hiç?

Üst Alt