Odin V3.09da1) AP_I9190XXUCNG1_1995154_REV01_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5
2) BL_I9190XXUCNG1_1995154_REV01_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5
3) CP_I9190XXUCNG1_1995154_REV01_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5
4) CSC_SER_I9190SERCNG1_1995154_REV01_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5
Odin V3.09da
AP ile basliyan dosyayi AP kismina
BL ile baslayan dosyayi BL kismina
CP ile basliyan dosyayi CP kismina
CSC ile basliyan dosyayi CSC kismina
yerlestirin
yanliz hocam bu 4 parcali factory firmware kitkat galiba bunu nerden buldunuz cihazinizda ne var ne yok siler sammobile'dan tek parcali romu indirin derim ben
hayir wipe yapmassaniz sifirlanmaz. siz sammobile dan indirin romu bu 4 parcali rom biraz sakat imei niz gidebilir kucuk bi ihtimal. bekleyin linkinj vereyim size tek parcali romunsilinecek derken zaten herşey sıfırlanmıyormu rom atınca
yapmiyor eger siz daha onceden wipe yapmadiysaniz. tabi bu tek parcali rom icin gecerli daha deminki 4 parcali kendisi wipe yapiyor yuklerkenhayır rom yüklerken kendisi wipe yapıyor
hayir wipe yapmassaniz sifirlanmaz. siz sammobile dan indirin romu bu 4 parcali rom biraz sakat imei niz gidebilir kucuk bi ihtimal. bekleyin linkinj vereyim size tek parcali romun
hayır rom yüklerken kendisi wipe yapıyor

yok olmaz merak etme hocam %1 ihtimal. ben cok yikledim 4 parcali romyükliyimmi bunu sorun olurmu acaba?
cihaz orjinal zaten imei silinme gibi bir durum olmaz heralde ?neyse başlıyorum birşey olursa servise götürürüm![]()
yok olmaz merak etme hocam %1 ihtimal. ben cok yikledim 4 parcali rom
evet. odin 3.09u indirmen lzm hocambu odinde o şıklar yok eski sürümmü indirdim acaba
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3.10 daha iyievet. odin 3.09u indirmen lzm hocam

evet. odin 3.09u indirmen lzm hocam
3.10 daha iyi![]()

hayirli olsun. knox devredeyukledim sorunsuz bir şekilde![]()

Knox sanki 4.2.2 de de vardi onlardahayirli olsun. knox devrede![]()

hmm olabilir.ozaman grçmis olsun diyelimKnox sanki 4.2.2 de de vardi onlarda![]()

knox adama kitler dimiGecmis olsun
![]()

sizde 4.2.2dede varmis pardonBiri daha cikti 4.4.2 ile knox geliyo diyen![]()