berk alican
Üye
en son çıkanhangisini kurdun. tr destegi var dimi. varmi bi degisiklik rus romuna nazaran
çok saolun yardımlarınız içinmesela telefonuma 4.4.2 romu kurdum eski roma geri dönebilirmiyim falan gibi anladin
türkiyeyemi gelmiş bu ya ?sarj ve kulaklik sikintisi sendeydi dimi
yardim edebildiysek ne ala. bak arkadas baska bi rom kurmus. seninde sorunun belki kalkar yeni romda. eski yi bosver yaçok saolun yardımlarınız için
bu kurduğun hangi ülkeninheyecan dorukta bitti açılıyorentel yazdı la açılışta Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBenimki en günceli
aynen öyle kulaklık simgesi gidiyor yarım saate bi saate . batarya %30 da yeniden başlat yap %1 e iniyor ayrıca normal dede mahvoldusarj ve kulaklik sikintisi sendeydi dimi
tamam bende dönmüyorum yyardim edebildiysek ne ala. bak arkadas baska bi rom kurmus. seninde sorunun belki kalkar yeni romda. eski yi bosver ya
usta şimdi buldum entel şili ninmişbu kurduğun hangi ülkenin
sen bunu kullanmaya devam edicekmisinusta şimdi buldum entel şili ninmiş
tabi şöyle yapıcam bugün kulaklık ve sarj testi yapcam yine aynısıysa factory reset yapcam artık tr olmasada ing olur benim için önemli olan denemek donanımsalmı yazılımsal mısen bunu kullanmaya devam edicekmisin
tamam şarjı deneyince banada bildirirsen sevinirimtabi şöyle yapıcam bugün kulaklık ve sarj testi yapcam yine aynısıysa factory reset yapcam artık tr olmasada ing olur benim için önemli olan denemek donanımsalmı yazılımsal mı
ilk bildirimi akşam diğeri yarın asılı hafta içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?