Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

NEXUS

Üye
Onunda tipi iğrenç
Iste soyledigim şey
kişisel birşey , tipi iğrenç diye birşey yok bence güzel , bana göre güzel sana göre kötü ona göre orta benim için nexus 4 ün güzel bence nexus 4 ün tasarımı daha iyi

kişisel birşey , tipi iğrenç diye birşey yok bence güzel , bana göre güzel sana göre kötü ona göre orta benim için nexus 4 ün güzel bence nexus 4 ün tasarımı daha iyi
arkası tamamen iğrenç bence ama nexus 5 kılıfla az gideri var 4 hiç kurtarmadı

arkası tamamen iğrenç bence ama nexus 5 kılıfla az gideri var 4 hiç kurtarmadı
Şimdi kişilerin kullandığı telefona iğrenç demek kişinin şahsına hakaret gibi birşey olur yani insanlar alınabilir. Igrenc yerinw hoşuma gitmiyor daha kibar ve tartışmasız olur.

Şimdi kişilerin kullandığı telefona iğrenç demek kişinin şahsına hakaret gibi birşey olur yani insanlar alınabilir. Igrenc yerinw hoşuma gitmiyor daha kibar ve tartışmasız olur.
bende note 3 kullansam böyle konusurum şekil telefon neyse dediğin gibi olsun hoşuma gitmiyor nexus 4

nanotex

Üye
Beyler ben yardım istemek için konuyu dirilttim kimse yardım etmedi ama yine eski muhabbetler dönmeye başladı

Beyler ben yardım istemek için konuyu dirilttim kimse yardım etmedi ama yine eski muhabbetler dönmeye başladı
Bu konunun doğuştan dağılmaya yatkınlığı var Soruna gelince normal rom atar gibi kuruyon recoveryden tek farkı romdan sonra bi de gapps flashlıyon

neyse sonuç olarak 4.4.2 gayet iyi hızlı fakat bendeki sıkıntılar pil atlaya atlaya ve çok hızlı bitiyor. kulaklık simgesi kayboluyor

nanotex

Üye
Tepkiler: The Shadow
daha yok bisey dimi. nerde kaldiya bu 4.4.2
toplu mail atalim arkadaslar yokmu sesimizi duyuracagimiz bi iletisim adresiinerde bu devlet nerde bu millet