Bahadir_fb
Üye
Calismaz at linkini bakiyim ama bu imkansiz cunku samsungun ozel touchwiz ozelliklerini cm desteklemiyor. Yani ayarlar birbirine karisir. Yapabilecekleri en fazla sey framework un arka planini yazi tipini basligini falan degistirirler o kadar onu zaten temalar yapiyor.
Bazi dosyaları silmek gerekiyor sanırım uygulamadan önce
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ordaki kirmizi yazida sakin cm11 vb. custom based romlarda denemeyin yaziyor
google ceviriyi yanlış anlamisim
Peki bazi dosyaları silin diyor Ben birsey silmeden bunu uyguladim şu anda sorun yok acaba sorun cikarmi?
Eger odexed rom uzerine kurduysan evet orda yazilan .odex uzantili dosyalari silmen iyi olur. Eger deodexed sa sorun yokPeki bazi dosyaları silin diyor Ben birsey silmeden bunu uyguladim şu anda sorun yok acaba sorun cikarmi?
Orjinal rom işte gerisini pek anlamamEger odexed rom uzerine kurduysan evet orda yazilan .odex uzantili dosyalari silmen iyi olur. Eger deodexed sa sorun yok
Wipe atarak geri döneceğini sanmıyorum. Sonuçta rom içerisine entegre ediyorsun. Bence yeniden rom atman gerekebilir.Orjinal rom işte gerisini pek anlamam
Neyse bi dahakine oyle yapim
Peki bu yukledigimden dönmek icin tekrar rom atıyorum ben, wipe yaparakta orjinale donermi
Bence orjinale dön bunu kullan, cihaz bildiğin s5 oluyorWipe atarak geri döneceğini sanmıyorum. Sonuçta rom içerisine entegre ediyorsun. Bence yeniden rom atman gerekebilir.
Tabi bir tahmin...
Cm11 atmadan önce bunu görseydim kesinlikle düşünmeden flashlardım... Nasip
Yok hayir stock atman lazim once sonra wipeOrjinal rom işte gerisini pek anlamam
Neyse bi dahakine oyle yapim
Peki bu yukledigimden dönmek icin tekrar rom atıyorum ben, wipe yaparakta orjinale donermi
Bence orjinale dön bunu kullan, cihaz bildiğin s5 oluyor
Ama suya tutmamak lazim
S5 te olsa suya tutmam [emoji4]Bence orjinale dön bunu kullan, cihaz bildiğin s5 oluyor
Ama suya tutmamak lazim
Web sayfaları, mobil uygulamalar, tüm sistemsel yazılımlar yavaş yavaş flat tasarım tarzına doğru yönelmiş durumda. Bu akımı google yıllar önce kendi web sayfalarında başlatmıştı ancak android de biraz geç kaldı. Sadelik ve iş görebilirlik esas unsur ki benim istediğim de o [emoji18]Kitkat sıktı artık android L verin bize
Samsung vermese bile aosp rom kurarım ginede android L kullanırım ki zaten stock android L nerdeyse hiç bir eksiği yok tam kullanmalıkWeb sayfaları, mobil uygulamalar, tüm sistemsel yazılımlar yavaş yavaş flat tasarım tarzına doğru yönelmiş durumda. Bu akımı google yıllar önce kendi web sayfalarında başlatmıştı ancak android de biraz geç kaldı. Sadelik ve iş görebilirlik esas unsur ki benim istediğim de o [emoji18]
Denemedim ben daha :-)Samsung vermese bile aosp rom kurarım ginede android L kullanırım ki zaten stock android L nerdeyse hiç bir eksiği yok tam kullanmalık
Android L çıksın bi o zaman kurucazDenemedim ben daha :-)
Bahsettiğin romu s4 miniye kurabilir miyim, denemek istiyorum :-)
Android L çıksın bi o zaman kurucaz
Ayarlar panelinden duvar kagidi değiştir deyince hata veriyormu sende?Stock kitkat akar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EvetAyarlar panelinden duvar kagidi değiştir deyince hata veriyormu sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?