Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

seytan diyo bekleme kur rusya romunu yap root islemini otur keyfini sür ammma seytan iste uymasan daha iyidir.

Ya kardesim belki sinirliyimdir belki ailemle kavga etmisimdir ?! Kaldirmak zorunda miyim senin sakani burda ?
tamam başka s3 kullananda var blki ona dedim ben sen neden üstüne alındın ha bu kadar ciddiye aldıysan özür dilerim

reflex

Üye
Ya kardesim belki sinirliyimdir belki ailemle kavga etmisimdir ?! Kaldirmak zorunda miyim senin sakani burda ?
Siteye sık giriyorum shadow ama hatırlıyosan biri banada şaka yapmıştı o günden beri fazla mesaj atmıyorum insanlarla fazla diyologa girmiyorum forumda sana akıl vermek gibi olmasın ama sen konuşçağın insanları seçersin artık

Tepkiler: The Shadow
tamam başka s3 kullananda var blki ona dedim ben sen neden üstüne alındın ha bu kadar ciddiye aldıysan özür dilerim
Bende s3 kullaniyorum cunku. Neyse tamam bosver sorun degil.
Haklisin sende bazi konularda

Tepkiler: hasaneness ve reflex

qradyant

Üye
Easy easy
Root atmak için sabırsızlaniyorum dosyaları indiriyorum şimdi. Ilk iş xposed modulleri

qradyant

Üye
Root attım, ses dosyalarıyla ugrastım cihazı yeniden baslattım telefon samsung yazısında takılı kaldı
wipe reset te attım. stock rom mu yükleyeyim

qradyant

Üye
Telefona root attım başıma gelmeyen kalmadı
Cyanogenmod yüklim dedim sabahtan beri beceremedim. Ha bire hata alıyorum. Telefondan soğudum

reflex

Üye
Telefona root attım başıma gelmeyen kalmadı
Cyanogenmod yüklim dedim sabahtan beri beceremedim. Ha bire hata alıyorum. Telefondan soğudum
Bi yerde hata yapıyosun telefonu suçlamaS4 e 4.4.4 çıkmaya başlamış ama us modeline

Tepkiler: Kingmortall ve qradyant

qradyant

Üye
Bi yerde hata yapıyosun telefonu suçlama

Telefonda suç yok elbet, muhtemelen cm11 dosyalarında problem var. Dosyalar uyumsuz hatası verdi...
Moddan vazgeçtim haliyle rus versiyonuna devam, root la beraber kullanırım artık.
Sevgiler saygılar

Tepkiler: reflex ve Bahadir_fb