Ultraslan8
Üye
Black editionla normal s4 mininin arasinda bi fark yok dimi aadece kabı farkli4.2.2 de Telefon boştayken sarj fazla gidiyordu benim bide normal kullanıma 10 saat falan gidiyordu.
4.4.2 de ise çok daha uzun süre şarj gidiyor. Örneğin dün gece şarjdan çıkardığımda % 100 dü şu anda % 1616 saatte hiç fena değil bence
evet bende knox yok. 4.4.2 yi yukleyince knox gelmiycek dimi
dostum o linki bulamadim. sen biliyosan yardimci olurmusun. linki paylassandostum bendede knox var rootlayamiyik mecburen garanti bitecek zaten 2 yila yeni telefon almis oluruz
dostum o linki bulamadim. sen biliyosan yardimci olurmusun. linki paylassan
ben root yapmiycam ki. sadece knoxsuz yukleme yapicambende knox yok. 4.4.2 yide knoxsuz yuklemek istiyorum. odinden diil wifi yada kiesten. tabi tr gelince
Knoxsuz yukleme zor zaten. Odin sart bi kere digerlerini unut.ben root yapmiycam ki. sadece knoxsuz yukleme yapicambende knox yok. 4.4.2 yide knoxsuz yuklemek istiyorum. odinden diil wifi yada kiesten. tabi tr gelince
Dediğin gibi 2 yıl sonra telefon alacaksam tadını çıkarmak isterim, hem bi süre sonra knox sıfırlama yöntemi de bulunur herhalde galiba sanırsam[emoji57] o yüzden risk alıp rootlayacağım.dostum bendede knox var rootlayamiyik mecburen garanti bitecek zaten 2 yila yeni telefon almis oluruz
Knoxsuz yukleme zor zaten. Odin sart bi kere digerlerini unut.
Dediğin gibi 2 yıl sonra telefon alacaksam tadını çıkarmak isterim, hem bi süre sonra knox sıfırlama yöntemi de bulunur herhalde galiba sanırsam[emoji57] o yüzden risk alıp rootlayacağım.
ya arkadalar bisey diycem size. ben eskiden s3 mini mi rom atip sonrada rootluyordum. bazi oyunlarin savelerini hile dosyalarini xplore ile gerekli yerlere atiyodum. yani data dosyasinda bi yerlere. bu root islemi data ya erismemiz icin mi var. baska ne ise yarar bu root. neden cihazimi rootlamaliyim
Arkadaş onu örnek verdi [emoji4]yoo kullaniyorum grup playi guzel oluyoo
bide knox illeti cikti basimiza
yap gitsin o zaman ne diyelim:
ben bu cihazi 3-4 seneye degistiremeyecegim icin mecburen garanti bitecek
ha birde note 3 lerde knox sifirlaniyomus :O
Sen bunlari bilir miydin ya hayretkok dizin gerektiren uygulamalari acarsin
ekran video programi kullanirsin
custom rom atarsin
telefonda tam erisim senin olur
mesela grup play diye bi uygulama var samsung un ama kullanmiyorsun silmek istiyon onu silebilirsin link2 sd gibi programlarla
Sen bunlari bilir miydin ya hayret
İstiyosan biz gidelim konudan engin bilginle sen aydınlatırsın buradaki arkadaşları da.s3 kullananların bu konuda ne işi var
İyisadow bunlari biliyomda su boot isleri filan onlari pek anlamam
sonucta bizde rootlu telefon kullandik
hem bilmemek ayip digil ogrenmemek ayip bizde ogrencez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?