Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

çok teşekkürler . yok ya beklicem şurda 1-2 hafta kaldı

reflex

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
kısa

ya garanti gitmesin diye . süper o zaman hızlandıysa

Tepkiler: qradyant
Nasil ya rusya surumunu kurunca gitmiyomu
. 1 2 ay degil gecen seferki gibi olur %90 25 30 arasi gelir

qradyant

Üye
Garanti gitmiyor. Download moduna baktım sayaçlar 0x0. Odinle yükledim. Yükleme sonrası hiç bir dosya ya da veri kaybı olmadi

Şuan Batarya durumu çok iyi, dediğim gibi telefon eskisine nazaran daha seri.
Nasil ya rusya surumunu kurunca gitmiyomu
. 1 2 ay degil gecen seferki gibi olur %90 25 30 arasi gelir
Root atmadık ki manuel yükseltme yaptık. Ben de sayaçlar sıfır

BENDE ODİN VAR. ŞİMDİ RUSYAYI İNDİRİP KURSAM ODİNLE SAYAÇLAR SIFIRMI OLCAK. GARANTİ GİTMİYCEKMİ.
TR YAZILIMI PİYASA ÇIKINCA WİFİ YADA KİES ÜZERİNDEN YÜKLEYEBİLİRMİYİZ Kİ

qradyant

Üye
BENDE ODİN VAR. ŞİMDİ RUSYAYI İNDİRİP KURSAM ODİNLE SAYAÇLAR SIFIRMI OLCAK. GARANTİ GİTMİYCEKMİ.

Ben de sayaçlar sıfır. Ayrıca güncelleme gelirse hem kies ten hem de wifi den yükleyebilirsiniz. Ki gelirse

Sayaclar 0 olacak. Ama tr romu cikinca wifi veya kies uzerinden guncelleyemeyeceksin. Onu da odinle atacaksin.

CİHAZINIZ KİES TARAFINDAN DESTEKLENMİYOR DİYE Bİ UYARI ALIYORDUM S3 MİNİDEYKEN BENDE ROOTLAMISTIM. BUNDA DA BÖYLE Bİ SORUN OLMASIN SAKIN

qradyant

Üye
Sayaclar 0 olacak. Ama tr romu cikinca wifi veya kies uzerinden guncelleyemeyeceksin. Onu da odinle atacaksin.

Samsung güncelleme verirse bunu yayacaktir elbet. Önceki güncelleme gibi yine wifi den ya da kiesten günceller bence. Herkes odini nerden bilsin

SAYFANIN BAŞINDAKİ ROMU KURCAZ DİMİ ODİN VERSİYONU KAÇ OLMALI BENDEKİ ESKİ

qradyant

Üye
CİHAZINIZ KİES TARAFINDAN DESTEKLENMİYOR DİYE Bİ UYARI ALIYORDUM S3 MİNİDEYKEN BENDE ROOTLAMISTIM. BUNDA DA BÖYLE Bİ SORUN OLMASIN SAKIN
Kies in sürümüyle alakalı olabilir. Ben kiesin eski bir sürümünu yüklemistim bağlanmıştı.

Ayrıca root atmiyoruz kardeşim neden gitsin

Nebilim arkadaşlar kies eski veya yeni versiyon farketmiyodu s3 miniyi desteklemiyodu işte.rusya romu kuran arkadaşlar kies destekliyormu