berk alican
Üye
1 Gün oldu kullanalı, görsel değişiklik fazla gözükmese bazı farklılıkları hissediyor insan.
Pili önceki sürüme göre gayet başarılı seyderiyor, gece saat 10 da %60 civarındaydı, 2-3 saat internette takıldım video izledim, kamerayı kullandım bayağı bi süre, sabah 10 da pil durumuna baktığımda %48 lerdeydi.
Ben de şuan bu şekilde gözüküyor, ama sizdeki durum bilemem...
Ayrıca biraz daha serilik gelmiş, rehbere ve arama kayıtlarına girişler, ana menüye dönüşler vb. işlevler...
Dediğim gibi görsel anlamda bir değişiklik olmasa da daha stabil duruyor... - Ben öyle hissediyorum -
Ancak benim yüzümden yükseltme yapıp sonra pişman olursanız ben karışmam
Özet: Ben tekrar eski sürüme geçmeyi düşünmüyorum, yenilik beklentileri hayal, ama eski sürüme göre verim anlamında daha iyi (Kişisel)
☺ Ben çok bekledim.çok teşekkürler . yok ya beklicem şurda 1-2 hafta kaldı
Rusya 4.4.2 yi kurarsan garanti gitmez.ya garanti gitmesin diye . süper o zaman hızlandıysa
Bekle bekle ama rusya kursaydınız daha iyidi bencene gadar galdi bu guncellemeye
En az 1-2 ay daha beklersinizne gadar galdi bu guncellemeye
Aynen.Bekle bekle ama rusya kursaydınız daha iyidi bence
Root atmadık ki manuel yükseltme yaptık. Ben de sayaçlar sıfırNasil ya rusya surumunu kurunca gitmiyomu
. 1 2 ay degil gecen seferki gibi olur %90 25 30 arasi gelir
Rusya 4.4.2 yi kurarsan garanti gitmez sayac 0x0 olarak kalir.Nasil ya rusya surumunu kurunca gitmiyomu
. 1 2 ay degil gecen seferki gibi olur %90 25 30 arasi gelir
BENDE ODİN VAR. ŞİMDİ RUSYAYI İNDİRİP KURSAM ODİNLE SAYAÇLAR SIFIRMI OLCAK. GARANTİ GİTMİYCEKMİ.
TR YAZILIMI PİYASA ÇIKINCA WİFİ YADA KİES ÜZERİNDEN YÜKLEYEBİLİRMİYİZ Kİ
Sayaclar 0 olacak. Ama tr romu cikinca wifi veya kies uzerinden guncelleyemeyeceksin. Onu da odinle atacaksin.BENDE ODİN VAR. ŞİMDİ RUSYAYI İNDİRİP KURSAM ODİNLE SAYAÇLAR SIFIRMI OLCAK. GARANTİ GİTMİYCEKMİ.
TR YAZILIMI PİYASA ÇIKINCA WİFİ YADA KİES ÜZERİNDEN YÜKLEYEBİLİRMİYİZ Kİ
Sayaclar 0 olacak. Ama tr romu cikinca wifi veya kies uzerinden guncelleyemeyeceksin. Onu da odinle atacaksin.
Uyari neyi degistirir ki ? Odin her sekilde goruyor zaten.CİHAZINIZ KİES TARAFINDAN DESTEKLENMİYOR DİYE Bİ UYARI ALIYORDUM S3 MİNİDEYKEN BENDE ROOTLAMISTIM. BUNDA DA BÖYLE Bİ SORUN OLMASIN SAKIN
Kies in sürümüyle alakalı olabilir. Ben kiesin eski bir sürümünu yüklemistim bağlanmıştı.CİHAZINIZ KİES TARAFINDAN DESTEKLENMİYOR DİYE Bİ UYARI ALIYORDUM S3 MİNİDEYKEN BENDE ROOTLAMISTIM. BUNDA DA BÖYLE Bİ SORUN OLMASIN SAKIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?