baskahmet
Üye
Romun icindeki boot.img kernel dosyasidir. Her romda kernel vardir.Neyse ben TR kitkat romuna devam edeyimBu sammobile da indirdiğimiz dosyada kernel filan da oluyor di mi? Benim şarj ondan mı gidiyor acaba. Eski kernel kaldığı için
Romun icindeki boot.img kernel dosyasidir. Her romda kernel vardir.
4 müValla beyler iphone 4 e geçiyorum samsungtan kaçın kurtulunajdjjd
Kardesim 4 u fazla küçük gormeyin guncelleme durdu die kotumu saniyonuz s4 miniyede durdu guncelleme gelmicek daha yani ayni sey4 mühacı seninki biraz attan inip taya filan binmek gibi olur
Ayni sey degil bisi farketmicek neyse hayirli olsunKardesim 4 u fazla küçük gormeyin guncelleme durdu die kotumu saniyonuz s4 miniyede durdu guncelleme gelmicek daha yani ayni sey
Samsungtan kurtuluyorum sonundaAyni sey degil bisi farketmicek neyse hayirli olsun
Ayrica bu saatten sonra samsungu bosver de developerlerin s4 miniye destek vermeleri lazim
Ben memnunum rom desteği fazla olduğu içinSamsungtan kurtuluyorum sonunda
Haklisin ama ben biktim rom islerindenBen memnunum rom desteği fazla olduğu içins3 kadar olmasada baya rom var.
Ben bikmadim romsuz da durabiliyorum 25 gundur stocktaydim simdi s5 rom yukledim cihaza hava geliyor rom ileHaklisin ama ben biktim rom islerinden
Haklısın ama ben biktim valla iosu denicem iphoneda adı var sonuçtaBen bikmadim romsuz da durabiliyorum 25 gundur stocktaydim simdi s5 rom yukledim cihaza hava geliyor rom ile
Adi var ama 4 un sana yaricagini sanmiyorumHaklısın ama ben biktim valla iosu denicem iphoneda adı var sonuçta
Yok be 4 yeter bana swarm falan kullanmiyorum zaten gerek yok4 için güncelleme çok daha önceden durdu yalnız sanırım swarm desteği bile yok yeni çıkan uygulamalrın bir çoğunuda bulabileceğini sanmıyorum bu tıpkı android 4.2.2 ye sahip bi tel almak gibi bi şey bana göre. Alıcaksan biraz daha üzerine koyup 5 falan al bari
Dostum noldu şarj durumu? Ben hiç memnun değilim TR denRomu kurdum sarji 0 ladim suan sarj oluyor.
1 gün bekleme ve 5 saat 2 dakika ekran süresi verdi , gayet güzelDostum noldu şarj durumu? Ben hiç memnun değilim TR den
Yükleyelim o zaman.1 gün bekleme ve 5 saat 2 dakika ekran süresi verdi , gayet güzel
Ee ne olduYükleyelim o zaman.
Bugün yüklicemEe ne olduyükledin mi
Detaylar ve inceleme için konuma bakabilirsiniz
Galaxy S4 Mini İ9190 - S4 Mini S5 Lollipop Port Rom V4.2 ( S6 PORT) - MaxiCep
50 şarj var 3 saat 8 dk ekran verdiBugün yüklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?