reflex
Üye
Dosya yöneticisi var olmazmı apk yükleniyor.Abi birde dosya yoneticisi yok o yuzden formatladigim zaman apk yukleyemedim
Dosya yöneticisi var olmazmı apk yükleniyor.Abi birde dosya yoneticisi yok o yuzden formatladigim zaman apk yukleyemedim
Dosya yöneticisi var olmazmı apk yükleniyor.
Dosya yöneticisi var olmazmı apk yükleniyor.
Eski sürümü kurmuş olabilirsinBen rastlamadim
Aradim dosya yoneticisine ait biseyde yoktu
Mecburen netten yukleyip indirilenlerden actim
Bu arada batarya konusuda butun wipeleri yaparak atlattim sanirim
Bu arada themes diye tema degistiriciye rastlamadim ayarlarda yoktu
Yazi fontunuda degistiremedim
En ustteki yeni surum olmuyormu yaEski sürümü kurmuş olabilirsin
Hayır en alttaki en güncel sürümüEn ustteki yeni surum olmuyormu ya
12-20141119 diye bi versiyonu var
Ohooovv en alttakimi ben o zaman yanlis olanimi yukledim ama en ustteki diyoduHayır en alttaki en güncel sürümü
CM Den pek bi fark yok kardeşim kal bi romda.Konuyu okumuyorsunuz sonra yok bu yok yok bu yok diyorsunuz.Sadece rom ve gappsa bakmayın bi konu içeriğini okuyun ne nedir neyin nesidir öyle yükleyin.Ohooovv en alttakimi ben o zaman yanlis olanimi yukledim ama en ustteki diyodu
Konu da
Tamamdir yanlis okumusum
En alttakini indirmeye baslayayim birazdan bide
Su rom nasildir sence bunuda atiyimmi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
CM Den pek bi fark yok kardeşim kal bi romda.Konuyu okumuyorsunuz sonra yok bu yok yok bu yok diyorsunuz.Sadece rom ve gappsa bakmayın bi konu içeriğini okuyun ne nedir neyin nesidir öyle yükleyin.
Yok önemli değil senin için söylüyorum uğraşıyorsunKonuyu okudum ama ustteki sandim kafa karisikligi yada iste yanilma
Ama kusura bakma ugrastirdim senide
Yok önemli değil senin için söylüyorum uğraşıyorsun
Farketmez kardeşim.Wipe li kur yeterTesekkurler
Son sorum kaldi
Bu cm nin son surumunu simdiki cm nin ustunemi kurayim yoksa stock un ustunemi kurmam gerekiyor ?
Tamam saol sarjim dolsun basliyorumFarketmez kardeşim.Wipe li kur yeter
Ben s5 ste rom yukledim gercekten iyi. S5 uygulamalari ve coklu pencere de cabasiTamam saol sarjim dolsun basliyorum
Carbon 4.4.4 u yukledim hosuma gitti
Sarj komusunda onunla anlasabilirsek o romda kalacam
Çoklu pencereyi normak kitkattada deneye bilirsin. Zaten ekran küçük olduğu için kullanılmıyo.Ben s5 ste rom yukledim gercekten iyi. S5 uygulamalari ve coklu pencere de cabasi
Stocka döndüm zaten alışmışım değişik ve kötü geliyorÇoklu pencereyi normak kitkattada deneye bilirsin. Zaten ekran küçük olduğu için kullanılmıyo.
Coklu pencereye benzer pencere var carbonda son uygulamalardaki uygulamayi sola cekince pencere aciliyoBen s5 ste rom yukledim gercekten iyi. S5 uygulamalari ve coklu pencere de cabasi
Su anlik cm12 deyim cok mu guzel bu romste rom tavsiye ederim
evet s3 s3 mini den sonra value veya plus devrine s4 minide katıldı. S4 mini plus çıkmış dün romlarda fark ettim kodları 9192I 9195I ve 4.4.4 gelcekler . Kısacası şuanki s4 mini den umudu kesin yeni tel bakın veya cm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?