baskahmet
Üye
Ben jn3 değil de cng1 kullanıyorum eski sürümünü o daha iyiKitkatla geliyo nedense o sorun hic yasamadim ama bazilarinda oluyomus
Arkadaslar sizin hic
jn3 te sarjiniz daha cabuk bittigi oluyomu
bana sanki
jb den daha hizli bitiyor gibime geldi kitkatta
Ben jn3 değil de cng1 kullanıyorum eski sürümünü o daha iyi
Dün 1.5 gün bekleme süresi 4.45 ekran süresi aldımNasil peki sarj olayi
ve hiz bakimi olarak
Kulaklik sorunu ve restart yapinca 50 den 30 a dusme filan onda yapiyormuDün 1.5 gün bekleme süresi 4.45 ekran süresi aldım
Nadiren oluyor kulaklık sorunsuzKulaklik sorunu ve restart yapinca 50 den 30 a dusme filan onda yapiyormu
Nadiren oluyor kulaklık sorunsuz
Aynı doğrudur. Yalnız sorumluluğu üzerime almayayım, sadece bende olmadı o sorun diyorum yine olursa gelip kızmatesekkurler kulaklik sorunsuzsa geceyim o roma o zaman ben
bu arada performans aynidir herhalde
akislari filan
jn3 kullanmaya başladım bak o sorunun çözümünü söyleyeyim orjinal bataryayı bir ay kullanma bendede oluyo bir ay kullanmadım sonra taktım tele tel kapalıyken doldurdum tamamen şuan böyle sorun yok bu sorunu yaşayanlar deneyebilir.Kulaklik sorunu ve restart yapinca 50 den 30 a dusme filan onda yapiyormu
Bi aralar cm12 takılıyordun ne oldujn3 kullanmaya başladım bak o sorunun çözümünü söyleyeyim orjinal bataryayı bir ay kullanma bendede oluyo bir ay kullanmadım sonra taktım tele tel kapalıyken doldurdum tamamen şuan böyle sorun yok bu sorunu yaşayanlar deneyebilir.
Bu gün geçtim kitkata stabil değil cm12 tam olarak sürekli yeni bir şeyler ekleniyo ister istemez yenisini yüklüyosun ama bir zaman sonra hatalar başlıyo sende formatlıyosun haliyle vede her şey gidiyo baştan uygulamaları yükle falan uğraşamicam şuan android 5.1 de çıkmış snapshot sürümleri bir çıksın bakicam gene geçicem cm yeBi aralar cm12 takılıyordun ne oldu
Ben 15 gündür rom değiştirmiyorum stocktayım xposedle 10 numara oldu raadım vallaBu gün geçtim kitkata stabil değil cm12 tam olarak sürekli yeni bir şeyler ekleniyo ister istemez yenisini yüklüyosun ama bir zaman sonra hatalar başlıyo sende formatlıyosun haliyle vede her şey gidiyo baştan uygulamaları yükle falan uğraşamicam şuan android 5.1 de çıkmış snapshot sürümleri bir çıksın bakicam gene geçicem cm ye
jn3 kullanmaya başladım bak o sorunun çözümünü söyleyeyim orjinal bataryayı bir ay kullanma bendede oluyo bir ay kullanmadım sonra taktım tele tel kapalıyken doldurdum tamamen şuan böyle sorun yok bu sorunu yaşayanlar deneyebilir.
Herkezde işe yararmı bilmiyorum ama bende oldu şimdi hiç öhle sorunum olmuyo.1 ay baska bataryaya takilacam habulabilirsem deniyeyim
Benim daha yeni oldu 50 den 30 a düştü 2-3 günde 1 oluyorHerkezde işe yararmı bilmiyorum ama bende oldu şimdi hiç öhle sorunum olmuyo.
Benim daha yeni oldu 50 den 30 a düştü 2-3 günde 1 oluyor
Deneme batarya bozuk aynisi dediklerinin aynisi yeni aldim kurtuldumsimdi alistim zaten geceleri restrart yapiyom cihaza
sonra %40 oldumu hemen su gibi iciyo
en fazla %70 lerde cok iyi dayaniyo
Gecenlerde daha kitkati ilk yukledigim zamanlar
%97 de restart cekmistim
%58 oldu baya sasirdim
telefonu kapattim sarja taktim
5 dk sarj edip geri actim sarj bu sefer
%88 oldu
dengezislesmisti 2 gun boyunca
simdi pek restart yapmiyom
sabah %100 de cekiyorum
oglene kadar normal kullanimda %52 lere dusuyo
cabuk bitiyo
Jn3 kullaniyorum
ama birde cng1 e gecicem onu deneyecegim
Deneme batarya bozuk aynisi dediklerinin aynisi yeni aldim kurtuldum
Genpa dan alhmm bende almayi planliyom ama orjin batarya bulmak zor telefonculara guvenmiyom
80 lira sanırımGenpa dan al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?