teşekkür ederim kardeşim sağolasın sammobileden üyeliğim var bugün yüklerim ssleri atarım buraya
cwm yükleyip bunu yüklediğimizde cwm gidiyor orjinale dönüyor bunu yükledim cwm yükledim ama font ınstaller programı vardı bir türlü fontu değiştiremedim root izni vermiyor gibi telefon yeniden başlıyor ama font değişmiyor ne hikmetse
teşekkür ederim kardeşim sağolasın sammobileden üyeliğim var bugün yüklerim ssleri atarım buraya
cwm yükleyip bunu yüklediğimizde cwm gidiyor orjinale dönüyor bunu yükledim cwm yükledim ama font ınstaller programı vardı bir türlü fontu değiştiremedim root izni vermiyor gibi telefon yeniden başlıyor ama font değişmiyor ne hikmetse
Root attıktan sonra supersu gözükmüyor olabilir o yüzden supersu yu tekrar indir kur.
Rom atıktan sonra knox devreye giriyor supersu'nun kurulmasını engelleniyor.
Bende konu başlığının yanlış olduğunu düşünüyorum
Zaten temmuz ayı içinde gelecekti ama temmuz bitti sammobile de halen temmuz ayı diyor ama 2015 temmuz olabilir )))
Başlıkta s4 mini 3g ye yayınlandı yazıyor mu ? Yazmıyor. S4 mini lte de s4 mini modelimi ? Evet. 3g Modeli Için Rusya da yayınlandı mı ? Yayınlandı. Başlıkta Türkiye demi yayınlandı yazıyor ? Hayır.
siz neden arkadaşın üstüne gidiyosunuz evet konu başlığı yanlış geçende de ben yazmıştım o zamanki konu başlığıda tüm s4 ler yayınlandı idi bi nebze düzeltildi fakat arkadaşın da dediği gibi yine yanlış konu başlığına bakınca biran seviniyoruz ama bakıyoruz hala türkiye için tık yok ben anlamıyorum rot tan falan bu yüzdende mecburen türkiye için yayınlanmasını bekliyoruz.