baskahmet
Üye
Simdi anlamadığım bir durum var niye bu romu yükleme gereği duydun?
Ne gibi bir artısı var senin için?
Beklentilerin neler bu romdan?
sen miydin crazyArkadaslar konuyu ben actim bu costum stock rom odinle kurulum xda stesinde yoktur rahatlikla yukleyin insallah orjinal stock rom eklicem
bende anlamadım ama iyi rom cm ye dönecem ama son sürüm çıksın öyle ama kafam karıştı ya
şu anki hali iyi yükleyebilirsin.
yeni sürüm bu akşam çıkarmı tekrar flaslamak zorunda kalmayayımama kafam gerçekten çok karıştı
bu romu yukleyip yuklememek senin elinde ayrica tum sorumluk sana ait hic bir beklentim yok olamazda benim gibi gecis yapmak isteyen arkadaslarin surekli rom costum yuklemekten kurtulmasi ve telefonu yakmasin yipratmasin ben cok deneme yaptim cok yiprandi artisi yok zaten ilk cikan rom sole bisi var 2 gb lik 4.4.2 roma oyun yukluyorum kaldirdigim halde kalintilari kaliyor telefonun hafizasini pc bagliyken 4.4 de bicimlendirme yok kaldirilmis 4.2.2 de telden pc bagliyken bicimlendirme pc uzerimden yapilabiliyor ve daha hizli seri 4.2.2 bu gibi bi kac ozellik ayrica ben hem bu 4.2.2 hem 4.4.2 costumlayip hafiza kartina yedekledim temiz kurulumla lazim oldunda ikisinide kullaniyorum=)Simdi anlamadığım bir durum var niye bu romu yükleme gereği duydun?
Ne gibi bir artısı var senin için?
Beklentilerin neler bu romdan?
vallahi kafam hiç olmadıgı kadar fena karıştı. Bunda mı kalayım cm de mi. Cm de kafamı agrıtan bir sorun var. Yeni sürüm flaslıyoruz hep wipe yapıyoruz. Telefonun ömrünü azaltmazmı hep format :/3 günde bir çıkıyor 22 sinde eklenir heralde
bu romu yukleyip yuklememek senin elinde ayrica tum sorumluk sana ait hic bir beklentim yok olamazda benim gibi gecis yapmak isteyen arkadaslarin surekli rom costum yuklemekten kurtulmasi ve telefonu yakmasin yipratmasin ben cok deneme yaptim cok yiprandi artisi yok zaten ilk cikan rom sole bisi var 2 gb lik 4.4.2 roma oyun yukluyorum kaldirdigim halde kalintilari kaliyor telefonun hafizasini pc bagliyken 4.4 de bicimlendirme yok kaldirilmis 4.2.2 de telden pc bagliyken bicimlendirme pc uzerimden yapilabiliyor ve daha hizli seri 4.2.2 bu gibi bi kac ozellik ayrica ben hem bu 4.2.2 hem 4.4.2 costumlayip hafiza kartina yedekledim temiz kurulumla lazim oldunda ikisinide kullaniyorum=)
yanı bana dıyorsunkı gel cm kurBeklentin ne diye diğer arkadaşa sormuştum
Rom yükleyince telefon yıpranmaz niye yıpransınki devrelerimi eskiyecek?
Uygulama kalıntısı bütün romlarda kalabilir.
Stock rom yüklü ise recovery menuden wipe yaparak tertemiz yapabilirsiniz telefonu ama cwm yüklü ise tam temizlenmiyor dosyalar.
vallahi kafam hiç olmadıgı kadar fena karıştı. Bunda mı kalayım cm de mi. Cm de kafamı agrıtan bir sorun var. Yeni sürüm flaslıyoruz hep wipe yapıyoruz. Telefonun ömrünü azaltmazmı hep format :/
doğrumu görüyom ben bahadir abi yüzde 50 şarj var ve 3.5 saat ekran süresi afedersin ama yuh yanişarj iyi zaten seninde fazla beklentin yok girdüğüm kadarıyla
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cm de 23500 skorum vardoğrumu görüyom ben bahadir abi yüzde 50 şarj var ve 3.5 saat ekran süresi afedersin ama yuh yani
Bahadir abi buda bennmkı :d
dayanamayıp yüklüyorum valla cm yi of ya
abi tmmdır yükledim de sen nası bu kadar iyi yönetebiliyosun cihazı ? neler yüklü neleri kaldırdın vs söylermisin ya 50 de şarj 3.30 saat ekran suresı masallah ya
abi cm de format atıyorum reboot system now diyom tel açılmıyo warranty bit kernel de kalıyo yine mecburen 4.2.2 dönüyorum ya bn mi yapamıyorum anlamadımkı
arkadaşlar ben böyle antutu sonucu görmedm 4.2.2 ye döndüm custom rom ama yok böyle bi skor :O
Cm de 23500 skorum vardoğrumu görüyom ben bahadir abi yüzde 50 şarj var ve 3.5 saat ekran süresi afedersin ama yuh yani
Bahadir abi buda bennmkı :d
dayanamayıp yüklüyorum valla cm yi of ya
abi tmmdır yükledim de sen nası bu kadar iyi yönetebiliyosun cihazı ? neler yüklü neleri kaldırdın vs söylermisin ya 50 de şarj 3.30 saat ekran suresı masallah ya
abi cm de format atıyorum reboot system now diyom tel açılmıyo warranty bit kernel de kalıyo yine mecburen 4.2.2 dönüyorum ya bn mi yapamıyorum anlamadımkı
arkadaşlar ben böyle antutu sonucu görmedm 4.2.2 ye döndüm custom rom ama yok böyle bi skor :O
O nasi oluyor rrflexs ekrann goruntu varmiCm de 23500 skorum var
Cm de 23500 skorum var
kardeşim şu an hangi güncelleme yüklü sende de bu kadar iyi bir süre aldınşarj iyi zaten seninde fazla beklentin yok girdüğüm kadarıyla
Son surumkardeşim şu an hangi güncelleme yüklü sende de bu kadar iyi bir süre aldın
kardeşim şu an hangi güncelleme yüklü sende de bu kadar iyi bir süre aldın
O nasi oluyor rrflexs ekrann goruntu varmi
Kitkat bu işlemci hızını gördünmübu ne zamanın görüntüsü ayrıca cm kaç bu)
Cm bu zaten kitkatgördüm de bana cm demiştin) ama neyse güzel yinede tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?