Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Yok yüklemedim bi dahakini yüklerim 3 günde bir güncelleniyor zaten
El sensorü hakkında bilgim yok ihtiyacım olmadı hiç

Abi bu arada oyunlar kaldgm yerden devam etti dedigini yaptm saol

Tepkiler: Bahadir_fb
Abi su 2 g 3 g olayini bi anlatablrmsn ya

Cm 12 de galeriye girince 200 tane resmi 408 olarak gosteriyor ve diger o resimler siyah olarak gosteriliyor ve silinmiyor

Cm 12 de galeriye girince 200 tane resmi 408 olarak gosteriyor ve diger o resimler siyah olarak gosteriliyor ve silinmiyor

Bende 700 civarı resim var sorun yok son güncellemeyi yükledinmi?
Abi su 2 g 3 g olayini bi anlatablrmsn ya

Kardeşim toogle/widget nedir?
Kısayoldan bir uygulamayı yada bir işlevi yerine getirmek için kullandığımız araçlar.
şimdi sen neyi anlamadın?
Birde indirdiğin konuda bilgi verilmemiş mi uygulama hakkında?

reflex

Üye
Changelog lara baktım bundan sonraki sürümde gıf desteği falan gelicek galeride bazı değişiklikler yada hız farkı gibi şeyler olabilir.

Changelog lara baktım bundan sonraki sürümde gıf desteği falan gelicek galeride bazı değişiklikler yada hız farkı gibi şeyler olabilir.

Farklı bir galeri uygulaması ile kontrol ettinmi resimlerin durumunu?

Hayır zaten kendi galerisi yeterince hızlı gerek yok sadece dessteklediği uzantılar artıyo aynı cm 11 de olduğu gibi

Galerisi hızlı olabilir ama quickpic daha kullanışlı tavsiye edebilirim.

Tepkiler: reflex

Nerden basliyoduk saymaya

Abi bir sorum var. Android sistemi yuzde 7 lerdeyken 15 lere cikti. Sebebi ne olablr . bir de kilit ekrani yok. Bulamadim
Heh kilit ekranini buldum da diger sorun artarak devm edyo

Son düzenleme:
Reflexs hala lollipopdamisn son surum flaslicam yarn bu surum android sistemi cok yiyo

reflex

Üye
Reflexs hala lollipopdamisn son surum flaslicam yarn bu surum android sistemi cok yiyo
Evet lollipoptayim 14 u kullaniyom ekranla tarayici bende bayagi yiyiyo yarin cikar yeni surum ve 3-5 degisiklik olucak orasi kesin galeri material olucaktir

çıktı yeni sürüm flaslıyorum

Arkadasim bu yeni surum nerede link verirmisinz bi bakalım lollipopa bizde.
tabiki dostum buyur
buda gapps bakıyorum şuan son sürümü açılıyor telefon cyanogenmod açılış ekranında bak bakalım güzelmi sürekli yeni sürüm flaşlıyorum hız artısı oluyor baya. dün stock geçtim inanırmısınız ekran sürem 3 saatti cm de 5 saat baya fark oluyor.
yukledım de galeri tekrar beyaza dönmüş ve hiçbir değişiklik göremedim sadece hız farkı var gibi şuanlık