S4 I9500 4.4.2 Root ve Knox

Sponsorlu Bağlantılar

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
S4 I9500 4.4.2 Root ve Knox
İyi geceler arkadaşlar telefonuma rom yüklemek istiyorum fakat stok roma dönmek istediğim zaman knox sayacı sıfırlanır mı bilen var mı ve nasıl yapılır Teşekkürler.

turkishield

turkishield

Üye
Samsung dan soğuma sebebim :heyo2:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
stok hale dönmüyor demek

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Stock hale döner ama sayacı sıfırlayamazsın.

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
sayaç sıfırlanmayınca kies görmez değil mi ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
her şeyi yapabilirsin senin önüne bir engel komuyor yada cihazı kitlemiyor ancak eğer root larsa haberim olsun diye sayaç işini karıştırdı bende garantiyi takmadan root rom işlerine girişti sayaç 1 ama artık sayaç benim için bir önem taşımıyor

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Sayacın 1 olmasi garanti dışı olduğu anlamına gelmez. Servis knox sayacina bakmadan işlem yapıyor içiniz rahat olsun.

NextWorld

NextWorld

Üye
Adam haklı bakmıyorlar yaşadım bizzat:cool

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
Oncelikle herkese merhaba sensorlerim calismiyor ve servise vericem eger knox sayaci onemli degilse bu custom yazisini nasil official yaparim bildiginiz gibi tringle away 9500 desteklemiyor

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Oncelikle herkese merhaba sensorlerim calismiyor ve servise vericem eger knox sayaci onemli degilse bu custom yazisini nasil official yaparim bildiginiz gibi tringle away 9500 desteklemiyor
Stock rom atınca official olur.

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
Hyr olmaz sadece stock kurmus olurun sayac sifirlamazsin

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
Stock atinca custom kalır suan stock yukledim zaten

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
Ben bu rom işine gireli baya oldu ama daha hiç wipe yapip stock rom kurunca official yazdigini gormedim tartismak istemem ama dedigin dogru degil

NextWorld

NextWorld

Üye
Aynen sıfırlamanın yolu şuan için yok.
Zaten bakmıyorlar, Direk odinle kuruyolar stock romu benim anlamadığım onlarda niye sayaç artmıyor.

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
benim sarjim cok cabuk bitiyor dakikada yuzde 1 neredeyse ama bataryada hiç bir sislik yok servise vermek istiyorum ama custom yaziyor alirlarmi garantiye

heathrow

heathrow

Üye
benim sarjim cok cabuk bitiyor dakikada yuzde 1 neredeyse ama bataryada hiç bir sislik yok servise vermek istiyorum ama custom yaziyor alirlarmi garantiye
Yazılım güncelleyip geri verirler muhtemelen bataryada şişik yoksa.

Ben servise vermiştim. Sayac 1 idi. Yazılımsal sorunları vardı. Düzeltip verdiler.

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
babamin galacy minisi rootlu iken brick olmustu garanti duzeltmisti insallah yarin vereyim bari icimi rahatlattim saolbu sensor isinide soylesemmi cunku ozcanromdan stock roma donunce gitti sensor

Üst Alt