s4 ekran parlakligi

Sponsorlu Bağlantılar

kizilx01

Üye
    Konu Sahibi
s4 ekran parlakligi
iyi gunler arkadaslar benim bir sorum olacakti. Ekran parlakligi otomatik olmadigi halde ve ekran tonunu otomatik ayarlama ve okuma modu devre dışı oldugu halde ekran parlaklığı arada kendiliğinden azaliyor sonra geri yukseliyor bir yerde okumuştum tlf isindiginda ekran parlakligini tlf daha fazla isinmamasi icin kendisi oyle yapiyormus ne kadar dogrudur bu veya sorunum neden kaynaklanmaktadir. İlginiz için Teşekkürler :-)

Anil-D

Anil-D

Üye
ortam isigina gore ayarliyor o bende hava güneşli mesela göremiyorsun gormeni sagliyor gecede gözünü almasin diye kısiyor

kizilx01

Üye
    Konu Sahibi
Ama otomatik ayarlama isaretli degil ki ortam isigina gore kendi ayarlasin :)

Anil-D

Anil-D

Üye
nasil yani

kizilx01

Üye
    Konu Sahibi
Ekran parlakligini sonda kullaniyorum ama bazen ekran parlakligi kendiliginden dusuyor sonra geri yukseliyor genelde internette dolasirken goruluyor bu sorun tarayicinin da parlaklik ayari sonda

Anil-D

Anil-D

Üye
bende boyle bir sey sadece otomatikken oluyor

kizilx01

Üye
    Konu Sahibi
Baska bir yerde okumustum tlf isindiginda dusuruyormus parlakligi ısınma artmasin diye acaba ne kadar dogru

mami45

Üye
Kesinlikle dogru arkadasim. Babamda s4 var seninki gibi ayarli ama onda isik azalmiyor. Fakar 10 dk lik kullanimdan sonda telefon mikrodalga firin gibi oluyor.

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
guc tasarruf modu acik oldugu icindir kapatirsan farki gorursun

MaxipmaN

Üye
note2de denedim otomatik parlaklık kapalı,tasarruftan çıkardım tekrar tasarrufa aldım parlaklık biraz azaldı,ısıya göre dizginliyor olabilir

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Adı üstünde akıllı telefon :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
belki fazla ışık ve ya çok az ışık durumunda belki kullanacıya soorulmadan kısıması normal olabilir

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Samsung Telefonların Bataryası Hiç Dayanmıyor. Telefonlarda Bataryası En İyi Dayanan En İyisi Sony

Takipçi Satın Al

Üst Alt