Tavsiye S4 Ekran Paneli...

Sponsorlu Bağlantılar

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
S4 Ekran Paneli...
Arkadaslar merhaba cok acil.yardiminiza ihtiyacim var... s4un ekrani catlak... 50 tlye on cam alsam ayni goruntu kalitesini alabilir miyim yoksa 400 tl ye komple lcd panel almam mi gerekiyor... dokunmatikte hicbir problem yok....

ahmetsuha525000

Üye
Bence kullanmaya devam et. Boşuna 400TL verme..

avast

avast

Üye
Bence orjinalden sasma o paraya telefon aliyosan

ahmetsuha525000

Üye
Bence o kadar para verilmez. Kullanılıyorsa gerek yok

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim eğer hoşuna gitmiyorsa gidip samsung servisinde yaptır neden dersen eğer orda orjinal takarlar ama 50 fazla alırlar o ekranada garanti veriyorlar bozulursa sorun olursa diye

• Beğen
Tepkiler: avast

ahmetsuha525000

Üye
Samsung servisi ücretsiz yapar belkide. Ben ücretsiz mekanik onarım yaptırdım GT-S5603de

avast

avast

Üye
Kardeşim eğer hoşuna gitmiyorsa gidip samsung servisinde yaptır neden dersen eğer orda orjinal takarlar ama 50 fazla alırlar o ekranada garanti veriyorlar bozulursa sorun olursa diye

Cok dogru soyluyosun bencede enmantiklisi bu

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
cvblarınız için tşkler arkadaşlar

esmeran3

esmeran3

Üye
Rica ederim kardeşim :)
Karar verildiyse konu kilitlensin o zaman :)

uguro

uguro

Üye
Bencede samsung servisine yada garantili olduğu firmaya götürmen en mantıklısı orjinal takarlar ve ilk aldığın gibi olur telefonun

serhat_002

serhat_002

Üye
    Konu Sahibi
ekranı hallettim... şimdi de ne hikmettir anlamdım 4.2.2 yüklü şarj süresi kısaldı batarya hiç bişi yapmadığım halde 8 saat gitmiyor diebilirim bunun nedeni nedir acaba ? şu tlfndan bi hayır görmeyecek miyim ...

Üst Alt