S4 CyanogenMod 12

Sponsorlu Bağlantılar

Dogukan9595

Üye
    Konu Sahibi
S4 CyanogenMod 12
Samsung'un lollipopla S4'e getireceği rom en iyisi olacak bunda şüphe yok ama exynos kodları verilmemesine rağmen cyanogenmod 12 tarafında adamlar çalışıyor harbiden built 8'deler hatta şuanda birkaç sorun haricinde bişeyi kalmadı romun..Cihaz uçuyormuş :D

Offical'i geldiğinde çook iyi bir alternatif olacak özellikle benim gibi nexus aşığı olup samsung alanlar için :)

Son düzenleme:

LimePie

LimePie

Üye
bide şebeke çalışsa on numarada çalışmıyor malesef

strk92

Üye
Şebeke çalışıyor daha önce denemiştim çok akıcı bir rom

Anil-D

Anil-D

Üye
kamera calismiyordu duzeldimi o

Dogukan9595

Üye
    Konu Sahibi
kamera arada sorun çıkarıyor ama genel olarak çözüldü ben officalı veya en son çıkacak buildi bekleme taraftarıyım :)

Anil-D

Anil-D

Üye
officali bekleyelim aynen ama ocagada bisi kalmadi 5.0 için

strk92

Üye
Şu an için çoğu özellik çalışır durumda ama hala bazı hatalar mevcut. Umarım en kısa sürede tüm hatalar giderilir ve bizim için alternatif güzel bir rom olur

Invoke

Invoke

Üye
Şuan için bir şekli yok CM12'nin.

Dogukan9595

Üye
    Konu Sahibi
Şuan için bir şekli yok CM12'nin.

Yok şuan xda'ya baktığımda romda belirtilen sorunların hıçbiri beni ilgilendirmiyor aslında ama yine daha geliştirilecek olduğundan tekrar tekrar wipe olsun yedekler olsun uğraşmak zor bu yuzden bekleyelim diyorum :)

Invoke

Invoke

Üye
Yok şuan xda'ya baktığımda romda belirtilen sorunların hıçbiri beni ilgilendirmiyor aslında ama yine daha geliştirilecek olduğundan tekrar tekrar wipe olsun yedekler olsun uğraşmak zor bu yuzden bekleyelim diyorum :)

Sorunlardan ayrı customization seçenekleri falan yok ki zaten. Lollipop romları için henüz nexus 5 için bile erken, bence. Geçen günlerde bayağı bir rom denedim stock lollipop çok daha stabil. :D

Anil-D

Anil-D

Üye

az kaldi la

LimePie

LimePie

Üye
arkadaşlar cm 12 yükleyince bende niye şebeke çalışmıyor anlamış değilim ne yapmam lazım yardımcı olabilecek arkadaş varmı ?

LimePie

LimePie

Üye
arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak yokmu şebeke gelmiyor imei yedekleyip yaptım gene olmadı

Takipçi Satın Al

Üst Alt