Öneri s4 cam tamiri ?

Sponsorlu Bağlantılar

szqn55

szqn55

Üye
    Konu Sahibi
s4 cam tamiri ?
arkadaşlar elimde s4 var ama bunun camı alt kısımda kabukları soyuldu çok çirkinleşti internette gördüğüm

bu ürünü satın alsam telefonun camınu kendim değiştirebilirmiyim kendi eliyle yapan varmı kolay mı zor mu ayrıca bu ürün i9505 ürüne uyar mı

Son düzenleme:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yapışkanlı olabilir orası diğerini çıkarırken telefona zarar verebilirsiniz bence bi telefoncuya gösterin

szqn55

szqn55

Üye
    Konu Sahibi
Yapiskanli zaten normal fon makinasyla alttaki silikonu eritip ip ile ceksek urunun videodaki gibu

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yapiskanli zaten normal fon makinasyla alttaki silikonu eritip ip ile ceksek urunun videodaki gibu
öyle yapılınca belki olabilir güzel temiz bir şekilde yapıştırabilirseniz boşa para vermemiş olursunuz telefonculara birde sitedeki orjinal mi

szqn55

szqn55

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum orjnal olmasa problemi ne olur fiyat 25 lira

sLeepLe

sLeepLe

Üye
problem ne olur daha erken soyulur yine dayanmaz yani dokunmatiğine zararı olur mu bilmiyorum

szqn55

szqn55

Üye
    Konu Sahibi
Olsn temiz olsn yne degstrrm tel sokmede mrkim var zaten .d

sLeepLe

sLeepLe

Üye
dene bakalım bi nasıl olcak garantisi bittiyse zaten sıkıntı olmaz :D

szqn55

szqn55

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdisi bu zaten garanti olmuto

sLeepLe

sLeepLe

Üye
o zaman yapıştır gitsin :ehe

szqn55

szqn55

Üye
    Konu Sahibi
Daha siparis vermedm yarn vericem allah izin verirse

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hayırlı olsun şimdiden :oke:

fk555897

fk555897

Üye
Ön cam ekran ile yapışık. Sadece ön camı değiştirmek istiyorsan bunun için bazı makineler var. Kendi başına değiştirmeyi denersen ekrana zarar verebilirsin. İşini bilen bir telefoncuya götürsen iyi olur.

szqn55

szqn55

Üye
    Konu Sahibi
Nasil bir makine videoda gosterlen gibi olmuyo mu

Fatic

Fatic

Üye
Ben atrixin ekranini degistirdim kolay bir islem gibi duruyordu ama devreyi kirdim sokerken orjinali yerine gittim çin mali taktim ama hem iyi yapismiyordu ekran kabarik duruyordu hemde 4.0 uzeri romlarda dokunmatik calismiyordu

szqn55

szqn55

Üye
    Konu Sahibi
Axtirin simdi soguttun beni ha .d

• Beğen
Tepkiler: Fatic
Takipçi Satın Al

Üst Alt