Telefon Tavsiyesi s4 alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Baranbaris

Baranbaris

Üye
wesgdzxg, andoridq battı bile aiz tammbi gerzekmisz kimsenin havarı yoknus kendi rzinin a varamıyon ne biiçim bişi la bu windowspon batmiyo tabi niye batsin ne qerzeqsin yhaa o androiqi qelistiren bir cok fia da batacak
Hic birsey anlamadim :kop2: alemsin kardesim :D

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve .NeXuS.

xmustx

xmustx

Üye
s4 kötü bi telefon değil fakat samsung kötü bi firma ve s4 den de desteği çekti.LG G2 ve ya LG nexus 5 almanı tavsiye ederim..

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
mürteza16

mürteza16

Üye
Alınmaz.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Wp sistemini savunanlar kendiniz kullaniyorsunuz diye yuceltmeyin su sistemi annemin 520sini bir gun kullandim sinir krizi geciriyordum twittera yarim saatte giriyor whatsapp mesajlarini gormek icin uygulamaya girmen gerekiyor bildirim cubugunda cikmiyor

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Wp sistemini savunanlar kendiniz kullaniyorsunuz diye yuceltmeyin su sistemi annemin 520sini bir gun kullandim sinir krizi geciriyordum twittera yarim saatte giriyor whatsapp mesajlarini gormek icin uygulamaya girmen gerekiyor bildirim cubugunda cikmiyor
herkes ne kullanıyorsa onu yükseltiyor mantık o android kasıyor diyenler ya kullanmamışlar yada 2.3 zamanlarında kullanmış kişilerdir buna eminim :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Hangi Dilde Bu :blink:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
herkes ne kullanıyorsa onu yükseltiyor mantık o android kasıyor diyenler ya kullanmamışlar yada 2.3 zamanlarında kullanmış kişilerdir buna eminim :)

Bi kere 4.4 kullansinlar ben 4.0dan gecis yaptim ara sistemleri bilmiyorum ama 4.4 ile gordugum kadariyla eski android bitmis gayet hizli hos bir sistem olmus :d

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Bi kere 4.4 kullansinlar ben 4.0dan gecis yaptim ara sistemleri bilmiyorum ama 4.4 ile gordugum kadariyla eski android bitmis gayet hizli hos bir sistem olmus :d
kesinlikle katılıyorum bende 4.4.2 kullanıyorum 4.3'üde kullandım fakat 4.4 gerçekten müthiş bir şey olmuş :) hiç kasma , donma , takılma , hafif kasıntı , ısınma vb... sorunlarla hiç karşılaşmadım :) 4.4 gerçekten stabil bir cihaz :)

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve seytan_avcisi

mesut1979

Üye
kesinlikle katılıyorum bende 4.4.2 kullanıyorum 4.3'üde kullandım fakat 4.4 gerçekten müthiş bir şey olmuş :) hiç kasma , donma , takılma , hafif kasıntı , ısınma vb... sorunlarla hiç karşılaşmadım :) 4.4 gerçekten stabil bir cihaz :)

slm, 4 gün evvel htc one (m7) aldim önceden iphone 4s kullaniyordum aralarinda dünya kadar fark var gerceketen müthis hizli elinde takilma donma veya sistem hatasi hicbirsey yok 1 saat bile kullansan isinma bile olmuyor, iphonedeki olan uygulamalar hepsi android dede var, konuyu acan arkadasa tavsiyem s4 degilde htc one serilerine bakmasi gercekten cok güzel kaliteli bir telefon.

• Beğen

nokia 603

Üye
hocam benim butce 700 du ben biraz daha bekleyip butce artirmaya karar verdim sizce 850 civari s4 mu 1000 tl ye g2 mi yoksa 950 civarina htc one m7 mi tum teller temizdir ve ikinci eldir lutfen yardim

Invoke

Invoke

Üye
Ben olsam m7 alırdım. :D

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

furkankaya559758

Üye
Bence S4 alma. S4 güzel telefon ama eskidi artık. LG G2 veya Nexus 5 almanı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: nokia 603

nokia 603

Üye
tesekkurler yardimlariniz icin

NEXUS

NEXUS

Üye
Nexus 5 veya lg g2 de alma , nexus 6 çıkacak kasım gibi ,
özellikleri , 16 mp arka kamera , ön kamera 2 veya 3 mp
3 Gb Ram
İşlemcisi 805 gibi bişeydi güzel işlemci
Pil 3200 maH
Android L ile geliyor ve fiyatı büyük ihtimalle 1400 olacak.
ancak tasarımı güzel olacağa benzemiyor yani çıkınca karar ver :

MaxipmaN

Üye
güncelleme desteği kötü yoksa s4 alırdım ama daha alır,fakat s4 şişer mi bilmiyorum note2 şişmedi hala aynı hızda

NEXUS

NEXUS

Üye
güncelleme desteği kötü yoksa s4 alırdım ama daha alır,fakat s4 şişer mi bilmiyorum note2 şişmedi hala aynı hızda
samsung un en iyi becerdiği tek note serisi :D , bence hiç satma veya değiştirceksen note serisinden bitane al :D

MaxipmaN

Üye
samsung un en iyi becerdiği tek note serisi :D , bence hiç satma veya değiştirceksen note serisinden bitane al :D
stock halde bile birlikte çok mutluyuz samsung alırsam note olur kesinlikle fakat biraz daha iyi destek verilebilir,mesela 4.4.2den 4.4.3e 4.4.4e geçmek bu kadar zor olmamalı içeriğe göre boş beleş güncelemeler bunlar, açık kapatıyolardır bence daha çok,sony ve htc sevmiyorum geriye nexus ve samsung kalıyor bir de lg

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
wesgdzxg, andoridq battı bile aiz tammbi gerzekmisz kimsenin havarı yoknus kendi rzinin a varamıyon ne biiçim bişi la bu windowspon batmiyo tabi niye batsin ne qerzeqsin yhaa o androiqi qelistiren bir cok fia da batacak

:o

Üst Alt