Telefon Tavsiyesi s4 alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

dursun0902

Üye
wp deki 1gb ram androidteki 2gb ramdan bile hizlidir bunun testleri videolari herseyi mevcut

fk555897

fk555897

Üye
İnsanlar abartmayı çok seviyor. Ben S4 kullanıyorum ve en ufak kasma ve ısınma görmedim. iPhone 5 kullandım ve emin olun iPhone 5 çok daha fazla ısınıyor.

• Beğen
Tepkiler: xmustx
ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
İnsanlar abartmayı çok seviyor. Ben S4 kullanıyorum ve en ufak kasma ve ısınma görmedim. iPhone 5 kullandım ve emin olun iPhone 5 çok daha fazla ısınıyor.
ısınmaya bişey diyemem ama iphone 5 de temp run subay surf dream ligi gördüm sıfıra sıfır kasma iphone 4de bu oyunların hepsi titriyor kasıyor s4de kasmas tabii ama açılış süresi falan gün geçtikçe geç olurlg g2 antutute üstlerde kendim denedim note 2nin altında çıktı ilk denemde s4 listede daha aşşa

NEXUS

NEXUS

Üye
ısınmaya bişey diyemem ama iphone 5 de temp run subay surf dream ligi gördüm sıfıra sıfır kasma iphone 4de bu oyunların hepsi titriyor kasıyor s4de kasmas tabii ama açılış süresi falan gün geçtikçe geç olurlg g2 antutute üstlerde kendim denedim note 2nin altında çıktı ilk denemde s4 listede daha aşşa
antutu'ya takılma :oke:

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
doğrudur note 2 yerlerde sürünuyor ama tel manyak

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
insidee_

insidee_

Üye
Ne g2 ne s4 ne nexus nokia lumia serisi windowsphone 8.1 e gec hayatini yasa android bitti artik yavas yavas wp 8.1 gun yuzune cikiyor
Senin kafandan yasamak istiorum azla yetinmesini ogrenmem lazim :d

• Beğen

sefa oğlan

Üye
ya siz harbi kafayı iyi bulmuşsunuz android nerde bitiyo en buyuk markalar androiddir windows phone dogmadan olmus.bende s3 mini var kasmıyo.windowsa oyun cıkmıyo sadece nokya var oda batacak kimsede windows yok ancak sizin gibi kazık yiyenlerde var bide menuya bak o ne oyle

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S3'un en kisik parlakligi = Nexus 4'un en yuksek parlakligi. Birebir kiyasladim boyleydi. 5 nasildir bilemem ama nexus serisi multimedya bakimindan pek kaliteli olmuyor. He samsung hic alinmaz o da ayri bisey :D

Invoke

Invoke

Üye
Valla 5'in en düşük parlaklığı geceleri benim gözümü alıyor. Custom Kernel ile min. parlaklığı azalttım. :D
Gün içinde de %40-50 gayet yetiyor. Güneş altında 70-100 arası gayet okunaklı. Ben hiç sorun yaşamadım parlaklık açısından.

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Valla 5'in en düşük parlaklığı geceleri benim gözümü alıyor. Custom Kernel ile min. parlaklığı azalttım. :D
Gün içinde de %40-50 gayet yetiyor. Güneş altında 70-100 arası gayet okunaklı. Ben hiç sorun yaşamadım parlaklık açısından.
benimkide böle bende düşükte kullanıyorum çok gözümü alıyor son yüksekliği :)

sacid589

sacid589

Üye
kardesım sen bi wp 8.1 kullan stabilite gor ondan sonra konus wp kullananlarin hepsi androide lanet okuyo kac defa sahit oldum su begenmediginiz nokianin en dusuk telefonu l 520 bile 2gb ram destegi olan androidli telefon kadar bile kasmaz
Boş yapma

sefa oğlan

Üye
IchigoKurosaki o zaman l5 al ilk cift cekirdek ilk 4 cekitdek ilk 4k cozunurlugu samsung yapti senin gibolerde buralarda samsungu lotuler

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Bende sana lumia 930 öneririm 1600 Tl olması bekleniyor oda 32 gb ve eğer ısınma kasma gibi şikayetlerin varsa %100 kurtulursun emin ol yok s4 alıcam ısınsın ama istediğim oyunu çatır çutur oynucam diyosan oda senin kararındır tabi bişe diyememVe şunu asla unutmayın piyasada bi dalgalanma olsa ilk batıcak işletim sistemi android çünkü ios ve wp nin her zaman has kullanıcısı vardır ama android alanlar genelde cihazlar çok guclu olduğu için alırlar

NEXUS

NEXUS

Üye
Bende sana lumia 930 öneririm 1600 Tl olması bekleniyor oda 32 gb ve eğer ısınma kasma gibi şikayetlerin varsa %100 kurtulursun emin ol yok s4 alıcam ısınsın ama istediğim oyunu çatır çutur oynucam diyosan oda senin kararındır tabi bişe diyememVe şunu asla unutmayın piyasada bi dalgalanma olsa ilk batıcak işletim sistemi android çünkü ios ve wp nin her zaman has kullanıcısı vardır ama android alanlar genelde cihazlar çok guclu olduğu için alırlar
evet ilk batıcak işletim sistemi lafı çıktığından beri söyleniyor ancak günden güne daha da güçleniyor :)

kemiksesi

kemiksesi

Üye
Evet, android bitti artık. Kasıyor zaten, dandik bir sistem.
Arkadasim sen saka mi yapiuosun android biter mi hic 20 yil sonra sac kurutma makinasi bile android olacak konuyu saptirmassak g2 oneriyorum forumdasima

NEXUS

NEXUS

Üye
Arkadasim sen saka mi yapiuosun android biter mi hic 20 yil sonra sac kurutma makinasi bile android olacak konuyu saptirmassak g2 oneriyorum forumdasima
yukarıda biri android'e kasıyor demiş ya ona karşılık mesajı olarak dalga amaçlı yazmış :) , zaten adam nexus 5 kullanıyor neden android'i kötülesin ki :D

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Baranbaris, kemiksesi ve .NeXuS.
kemiksesi

kemiksesi

Üye
:) aaa pardon farketmemisim :)

Invoke

Invoke

Üye
wesgdzxg, andoridq battı bile aiz tammbi gerzekmisz kimsenin havarı yoknus kendi rzinin a varamıyon ne biiçim bişi la bu windowspon batmiyo tabi niye batsin ne qerzeqsin yhaa o androiqi qelistiren bir cok fia da batacak

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris, codblackops2 ve kemiksesi

Üst Alt