Telefon Tavsiyesi s4 alınır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

galata7788

galata7788

Üye
    Konu Sahibi
s4 alınır mı?
Öncelikle merhaba.Ben haziran ayında telefon almayı planlıyorum ve s4 düşünüyorum ama ısınma sorunu var diyorlar.Bu beni biraz endişelendiriyor.Sizce alınır mı?Alma diyorsanızda telefon tavsiyelerinizi alabilir miyim? :D (Fiyat sınırı 1500 TL)

• Beğen
Tepkiler: Emip

Emip

Emip

Üye
Her Telefon Isınır :) s3 miniyi satıyosun demek haa ^^ neyse şimdiden hayırlı olsun

galata7788

galata7788

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :) s4 için soba niyetine kullan diyenler gördüm o yüzden soruyorum :D tek tereddütüm bu :)

Emip

Emip

Üye
fazla abartmıslar :)

anilari35

anilari35

Üye
alınır ama ben nexus 5 alırdım illa s4 dersen geçen migrosda 1100 tl ye görmüştüm şunuda söyleyim s5 den daha akıllıca bir seçim

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
mürteza16

mürteza16

Üye
s4 alırsan ram konusunda sıkıntı çekersin. Touchwiz ramden çok yiyiyor. Yaklaşık olarak 60 mb. s4'te bu yüzden çok ısınır. Ama s4 yerine nexus 5 alırsan kârlı çıkarsın. Çünkü nexus 5'te touchwiz yok. Orjinal launcher'da ramden pek fazla yemiyor. Hâliyle ısınmada olmuyor.

• Beğen
messevim

messevim

Üye
Geçen yanlış hatırlamıyorsam hızlıal.com da nexus 5 in 32GB Modelini gördüm. 1399 lira yazıyordu. Kaçırma derim. hepsiburada.com da olabilir. tam hatırlamıyorum..

• Beğen
Tepkiler: xmustx
mürteza16

mürteza16

Üye
Geçen yanlış hatırlamıyorsam hızlıal.com da nexus 5 in 32GB Modelini gördüm. 1399 lira yazıyordu. Kaçırma derim. hepsiburada.com da olabilir. tam hatırlamıyorum..
Evet. Hatta geçen hafta bimekste indirim vardı. 1099 liraydı.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
galata7788

galata7788

Üye
    Konu Sahibi
bi bakacağım nexus 5 e teşekürler :)hafıza kartı yok ama alınabilir geldi bana göre.düşüneceğim teşekkürler :)

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5 alabilirsin.

G2 alabilirsin. G3'den sonra fiyatı da düşer biraz daha.

• Beğen
Tepkiler: kemiksesi ve .NeXuS.
Ertan.D

Ertan.D

Üye
1500 Tl veriyorsan G2 almalısın bence.

dursun0902

Üye
Ne g2 ne s4 ne nexus nokia lumia serisi windowsphone 8.1 e gec hayatini yasa android bitti artik yavas yavas wp 8.1 gun yuzune cikiyor

Invoke

Invoke

Üye
Evet, android bitti artık. Kasıyor zaten, dandik bir sistem.

• Beğen
Tepkiler: IchigoKurosaki ve codblackops2
bahaddin53

bahaddin53

Üye
Android Bitmez :)

• Beğen
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Al S4'ü göm CM11'i official olarak kafan rahat olsun :good:

bugraozet

Üye
Ben gayet memnunum. Ayrıca 4.4.2 stock rom 504 mb ram kullanıyor fazla değil.

NEXUS

NEXUS

Üye
Bence S4 alma Nexus 5 al geçen teknosa da 1200'e görmüştüm , ram sorunu , stabilite sorunu vs.. yok artı arkasında google desteği var ve donanımı daha iyi :)
Ne g2 ne s4 ne nexus nokia lumia serisi windowsphone 8.1 e gec hayatini yasa android bitti artik yavas yavas wp 8.1 gun yuzune cikiyor
evet android bitti , en çok pazar payı olan android değil , en ünlü markalar zaten android kullanmıyor :D

• Beğen
Tepkiler: xmustx ve bugraozet
NEXUS

NEXUS

Üye
niye tek s4 le kıyaslama yapıyorsun tek android samsung'mu :D , Bi Nexus , Htc veya Sony Kullanırsan Farkı Göreceksin :oke: yani android tek bir cihazla biten bir işletim sistemi değil üstelik samsung gibi bir markayla tek kıyaslanacak değil :)

dursun0902

Üye
kardesım sen bi wp 8.1 kullan stabilite gor ondan sonra konus wp kullananlarin hepsi androide lanet okuyo kac defa sahit oldum su begenmediginiz nokianin en dusuk telefonu l 520 bile 2gb ram destegi olan androidli telefon kadar bile kasmaz

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
Lg G2 yada nexus 5 al bence

Üst Alt