Yardım S4 5.0.1 Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
S4 5.0.1 Sorunu
2 hafta telefonuma odin üzerinden 5.0.1 (Rusya) sürümünü yükledim. Fakat 2 gündür telefon iyice sapıttı diyebilirim. Durduk yere telefon yeniden başlıyo ve bu giderek sıklaşıyo. Ve uygulamalardan sürekli durduruldu hatası almaya başladım. En son çıkan India 5.0.1 sürümünü yüklesem sorunum düzelir mi? Veya yapabileceğim başka bir şey var mı?

SalemCounter

Üye
Bahsettiğin india sürümü de aynı sorunları yapıyor şu an için en stabil çalışan yazılım versiyonu 4.4.2 ve tekrar geri dönmeni tavsiye ederim.

Not: INDIA sürümü sen farkında olmadan yurt dışına SMS atıyor ve cihaz internetten bir şey izlemesen indirmesen de sürekli veri alışverişi yapıyor. sam mobile daki yazılım içinde casus bir uygulama var haberin olsun ;)

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
India'da bazı ufak sorunlar var ama o yeniden başlatma falan çözüldü en azından. Ve şimdi lolipopun arayüzünü sevdiğim için kitkat'a dönmek istemiyorum pek :D

Ama o söylediğin şey sanırım olmadı ben de. Ya da ben farketmedim ama bakiyemde bi değişme olmadı

blackcat67

blackcat67

Üye
bu güncellemeyi kullanırken ekranımda yanmalar başladı amoled yanması.

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
Ben de öyle bi sorun olmadı fakat India sürümünde şu ana dek 2 sorun farkettim. Bi arada ana ekran duvar kağıdını kaldırıyo kendi kendine bi de müzik çalar kapanıyo kendiliğinden arada

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
Bahsettiğin india sürümü de aynı sorunları yapıyor şu an için en stabil çalışan yazılım versiyonu 4.4.2 ve tekrar geri dönmeni tavsiye ederim.

Not: INDIA sürümü sen farkında olmadan yurt dışına SMS atıyor ve cihaz internetten bir şey izlemesen indirmesen de sürekli veri alışverişi yapıyor. sam mobile daki yazılım içinde casus bir uygulama var haberin olsun ;)

5.0.1'den geri 4.4.2'ye odin ile dönebilir miyim rom falan yapmadan acaba?

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
5.0.1 -4.4.2 dönersin ama tehlikeli işler imei Null olabilir bence wipe data yap kesin düzelir ben Aurora Lollipop Port Stable v6.0 kullanıyorum ufak bir kaç sorun dışında gayet de güzel ve akıcı tavsiye ederim.
Boşuna Kitkat dönme derim

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
5.0.1 -4.4.2 dönersin ama tehlikeli işler imei Null olabilir bence wipe data yap kesin düzelir ben Aurora Lollipop Port Stable v6.0 kullanıyorum ufak bir kaç sorun dışında gayet de güzel ve akıcı tavsiye ederim.
Boşuna Kitkat dönme derim
Haftasonu kitkata döndüm fakat wipe yapmak zorunda kaldım şu telefon gayet hızlı ve stabil

ahmetsuha525000

Üye
Arkadaşlar Türkiye'ye Android 5.0 ne zaman gelecek herhangi bir bilgi var mı?

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Haftasonu kitkata döndüm fakat wipe yapmak zorunda kaldım şu telefon gayet hızlı ve stabil
şans size gülmüş cihaz null olunca ana kart değiştirmeden düzelmiyor bilginiz olsun fiyayatı 350 TL dir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cihazı formatlayıp tekrar kurmayı dene olmazsa servise ver onlae kitkat'a dondururler.

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
şans size gülmüş cihaz null olunca ana kart değiştirmeden düzelmiyor bilginiz olsun fiyayatı 350 TL dir
Valla düzeltmeye çalışırken baya bi kurcaladım recovery mode'a falan girdi telefon ama wipe atınca düzeldi

ykpknl

ykpknl

Üye
ben kullanıyorum ara ara uygulamalardan atma sıkıntısından başka bi sorunum yok yanii iyi gdiyo memnunum :) fakat ısınma arttı telefonda.
bide imei olayı arkadaşa 5 6 ay önce s5 i var aynı yurtdışına gelen güncellemeyle lolipopu yükledi snra geri 4.4.2 flasladık herhangi bi imei sorunu olmamımştı s4 de nye olsun ki ?

Üst Alt