yunusemreantaly
Üye
-
Konu Sahibi
-
merhabalar,
dün gece s4 telefonuma sammobileden indirdiğim android 5.0.1 tr yi yükledim. telefon açıldığında seçenekler ve geri tuşu çalışmadığını farkettim. telefonum önceden rus 5.0.1 yazılımına sahipti r ye çeviriyim derken böyle bir sorunla karşılaştım. geri rus romunu yüklememe rağmen çalışmadı o 2 tuş. yardımlarınızı bekliyorum.
ya bi anda yazılım güncellenince çalışmadı. tuslara dokunmuyor denedim :/ gt i9500 için varmı önerdiğiniz custom rom
j3ag için yok :/
hocam türkçesini alalımj3ag için yok :/
hocam bu sizinkine olan mıya telefonun versiyonu oluyor benımkı j3ag versiyonu.
bknz :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilmiyorum :/ orjinal sitesinde link koymamışlar :/ orjinal türkiyeye gelen cihazlar. ekinokslumu oluyor ki ?
hocam bunuda bi deneyinkafayı yemek üzereyim yabikaç deneme yapıcam çözersem yazıcam çözümü
mübarek yukarda 9500 dedi ya@yunusemreantaly cihazin arkadaki etikette model numarasi ne yaziyor i9500 i9505 i9515 ?
mübarek yukarda 9500 dedi ya
iyi dedin mübarek ama adam şimdi bunu kuracak sabah system işlemi niye durdu diye mesaj atmasın burayaAl o zaman musluman din kardesim ne yok official mis yok j3ag mis triplerine giriyonuz buyur taze tazeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iyi dedin mübarek ama adam şimdi bunu kuracak sabah system işlemi niye durdu diye mesaj atmasın buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?