avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
olur mu öyle şey Talip sende amma yaptın ya
Talip sony center bile var zonguldakda yetkili servis mi olmayacak
İyi de GPU ile kapak aynı şey mi, alacağın kapak telefonun arka kısmını kapatsın yeter değil mi, orjinal olması gerekmiyorEn ucuzundan alırdım ben olsam
Talip telpa bayisine git illa vardir olmadı samsung un magazasi vardır illa ki yani çarşıda pek rastlamadimda demirpark dada yok sanirsam ama bulursun
sen direk telpaya veya samsung bayisine git
satan kişilerden bahsettim benarka kısmını kapatsın yeter olurmu maliyeti maximum 2-3 TL olan kapağı gidip 20 TL'ye falan satıyorlar hemde sahte olarak
- - - Eklendi - - -
Zonguldak'a geldin mi hiç sen ?toplasan en fazla merkezde 10 tane belki telefoncu vardır toplamda dükkanı olan samsung'un yetkili servisi var ama onlarda televizyonlara falan bakıyor yani telefona bakarmı bilmiyorum
satan kişilerden bahsettim benarka kısmını kapatsın yeter olurmu maliyeti maximum 2-3 TL olan kapağı gidip 20 TL'ye falan satıyorlar hemde sahte olarak
- - - Eklendi - - -
Zonguldak'a geldin mi hiç sen ?toplasan en fazla merkezde 10 tane belki telefoncu vardır toplamda dükkanı olan samsung'un yetkili servisi var ama onlarda televizyonlara falan bakıyor yani telefona bakarmı bilmiyorum
- - - Eklendi - - -
işte burada onlardan yok be Necati
Beü mühendislik fakültesi inşaat müh ikinci öğretimkozluda yurtta kalıyorum hatta su an odadan yaziyorum
çarşıya gelirsen orada ihsan usta lokantası var beni sor oraya
Bak senin icin gezicem zonguldak ı illa telap bayisi ve ya samsung bayisi bulursun
Yazdiririm hesabınave telpanın sitesinde yetkili servislerin adresleri yok mu
abi aratel var birde güven teknoloji var bunlar türkselin ana bayileri ekşioğlu ve köksal vodofonun ana bayileri diyerleri normal sıradan telefoncular ama ben yinede bir soracam bugün açık olan yerlere birazdan dershaneye gidecemakşam sizi bilgilendiririm
- - - Eklendi - - -
var işte,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama bunlarda yoktur diye tahmin ediyorum,Zonguldak'ta bir sıkıntın olursa söyle
vardır talip her ilde vardır git bak yahu
Tamam işte varmış yapikredinin orfaki vodafone açık pazar günleri git de onlara
vardır Talip her ilde vardır git bak yahu
inşallah
orjinale benziyor ama eline almadan anlayamazsın ki s3 ün orjinal kapağı bükülebiliyor ve kırılmıyor kolay kolay diye biliyorum
o zaman mesele yok gönlüne göre olur inşallah
inşallah,bu arka kapağın orijinal olup olmadığını nereden anlıyabilirim ? yani anlaşılacak bir yeri var mıdır ?
bilmem ki ben orjinali görsem yine anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?