YaşlıTaşCocuk54
Üye
Moto g de güzel kasma yapmazPeki kardeşim. Ama çok kararsizim
Moto g de güzel kasma yapmazPeki kardeşim. Ama çok kararsizim
Evkurda yok malesefMoto g de güzel kasma yapmaz
Kardeşim vAllah a su ana kadar s4 miniyi savunan az sayıda kisilerdensinAl sıkıntı yaşamazsın
Az ve öz kişiyiz merak etme kardeşim sen yarı yolda bırakmaz kaç sene kullanırsın sen bunuEvkurda yok malesef
Kardeşim vAllah a su ana kadar s4 miniyi savunan az sayıda kisilerdensin
En az 2 yani unversiteye kadarAz ve öz kişiyiz merak etme kardeşim sen yarı yolda bırakmaz kaç sene kullanırsın sen bunu
Bende öyle düşünüyorum fakat yukarıdaki arkadaş s4mini diyorS3 NEO:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızQualcomm MSM8226 Snapdragon 400
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız4 çekirdek Quad-core 1.2 or 1.4 GHz Cortex-A7
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızAdreno 305 (open gl 3)
S4 MİNİ:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızQualcomm MSM8930AB Snapdragon 400
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızçift çekirdek Dual-core 1.7 GHz Krait 300
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızAdreno 305 (open gl 3)
Şahsi tercihim s3 neo.
Tavsiyem s3 neo alman ama 4 çekirdek ve 1.5 gb ram olan, bu fiyata s3 neo gibi başka cihaz varmı bilmiyorum, s4 mini de güzel ama s3 neoya nazaran ekranı ufak, şahsi fikrim s4 mini çift çekirdek olduğu için samsung firması android 4.4.4 verip başka sürüm vermeyeceğini düşünüyorum, bu yüzden s3 neo yeni çıktığı için android 5 ve 5.1 alması gerek.. Eğer düşüncen değişirse, s4 minin black edition sürümü var, simsiyah görüntüsü çok güzelBende öyle düşünüyorum fakat yukarıdaki arkadaş s4mini diyor

Hayırlı olsun güzel tercih, tam zamanında alıyorsun, ocakta büyük bir zam geliyorHerkese teşekkür ederim. S3 neo ya karar verdim. Daha fazla ugrasip kafami karistirmak istemiyorum. Herkese teşekkür ediyorum

EyvAllahHayırlı olsun güzel tercih, tam zamanında alıyorsun, ocakta büyük bir zam geliyor![]()
Arkadaş seçimini yapmış uzatmaya gerek yok galiba rom desteği olarak evetS4 Mini Daha iyi..
Bence alir çünkü s5 mini ile ayni donanim almamasi için bi neden yok benceHayırlı olsun ama android 5i bekleme bence gelmez. Android 4.4ü s3'e vermemek için böyle bir cihaz çıkarttı samsung.