Karşılaştırma S3mini I8190 ile s3 mini I8200 fark nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Eğer ben I8200 alırsam artıları ve eksileri neler olur kullanan arkadaşlar?
Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum I8200Q eksileri pil yüzdesi seçeneği mevcut değil ve bu modele uygun root dosyası yok başkada bi sorun yok. gayet stabil kullanışlı uygulamaları root yapmadan sd karta taşıma seçeneği var ext2 alanı falan oluşturmaya gerek yok. oyunlarda gayet iyi çalışıyor kasma donma vs şeyler yok ihtiyaçlarını karşılar

keremx7

Üye
Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum I8200Q eksileri pil yüzdesi seçeneği mevcut değil ve bu modele uygun root dosyası yok başkada bi sorun yok. gayet stabil kullanışlı uygulamaları root yapmadan sd karta taşıma seçeneği var ext2 alanı falan oluşturmaya gerek yok. oyunlarda gayet iyi çalışıyor kasma donma vs şeyler yok ihtiyaçlarını karşılar
Benim zaten rom veya rootla işim olmayacak. Fakat bu şarj yüzdesi bildirim ekranı için geçerli değil mi? Eğer öyleyse gerçekten garip her şeyi düşünmüşler bi bunu mu yapmamışlar...

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Benim zaten rom veya rootla işim olmayacak. Fakat bu şarj yüzdesi bildirim ekranı için geçerli değil mi? Eğer öyleyse gerçekten garip her şeyi düşünmüşler bi bunu mu yapmamışlar...
Root ve rom ile işin olmayacaksa al hiç düşünmeden =) evet bildirim ekranı için bilmiyorum belki vardır bi ayarı ama ben bulamadım şahsen pil yüzdesini gösterecek bi seçenek..

keremx7

Üye
Root ve rom ile işin olmayacaksa al hiç düşünmeden =) evet bildirim ekranı için bilmiyorum belki vardır bi ayarı ama ben bulamadım şahsen pil yüzdesini gösterecek bi seçenek..
Biraz daha kurcala istersen belki bulunur bir şeyler fakat gerçekten çok saçma sırf bu sorun için I8190 alabilirim :D

• Beğen
Tepkiler: Desaparecido9454
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardesim bana i8200 a cpu z yi indirip gpu sunu ekran goruntusu olarak atabilirmisin?

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
bizde 8190 var napcaz simdi :(

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

yek2619

Üye
kardeşlerim banada s3 mini 8200 modeli arabistandan geldi herşeyini sevdim fakat şarjına gelince çabuk bitiyor abartısız söylüyorum 2 dk oynayım hemen pil düşüyor wifi, 3g , ekran ışığı herşeyi kapalı olduğu halde ,inanın geleli 1 hafta oldu elime almaya korkuyorum şarj konusuna çözüm bulan varsa yazabilirmi !!!

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
kardeşlerim banada s3 mini 8200 modeli arabistandan geldi herşeyini sevdim fakat şarjına gelince çabuk bitiyor abartısız söylüyorum 2 dk oynayım hemen pil düşüyor wifi, 3g , ekran ışığı herşeyi kapalı olduğu halde ,inanın geleli 1 hafta oldu elime almaya korkuyorum şarj konusuna çözüm bulan varsa yazabilirmi !!!
orjinal batarya dene

yek2619

Üye
Alırken jelatini ni kutusunu bizimkiler açmış yani içindeki batarya orjinaldir diye biliyorum, bu 8200 modelini kullanipta şarjı az giden başka arkadaşlar varmı ? Yoksa sıkıntı benim telefonda mı

• Beğen
Tepkiler: cemihsancam
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Telefonun kendi uygulamaları çok. root yapıp titanium backup ile bazılarını devre dışı bırak bazılarını sil. şahsen ben yarısından çoğunu sildim devre dışı bıraktım şarj baya baya iyi oldu

yek2619

Üye
saolun arkadaşlar deneyeceğim . peki araştımalarıma göre daha stabil çalışan şarj yemeyen cyanogen mod diye rom varmış şuan i8200 a uyumlu değil . cyanogen mod gibi veya herhangi bir 8200 a uyabilecek bildiğiniz rom varmı???

fk555897

fk555897

Üye
8190 daha yaygın olan bir sürüm. ROM desteği daha fazla.

yek2619

Üye
yok hocam benimki i8200 s3 mini nin 2. nesil telefonuymuş internette rom felan bulamadım uyan varmı diye arıyorum.

kurtlarvds1992

Üye
Arkadaşlar arasında çok fark yok. ikisininde farklı özelliği var şimdi.

I8190 s3 mini I8200 s3 mini VE
OSAndroid OS, v4.1 (Jelly Bean)Android OS, v4.2.2 (Jelly Bean)
ProcessorDual-core 1 GHz, NovaThor U84201.2 GHz dual-core Cortex-A9
GPUMali-400-
Internal Memory16 GB, 1 GB RAM8/16 GB, 1 GB RAM
External MemorymicroSD, up to 32 GBmicroSD, up to 32 GB
[TBODY] [/TBODY]
Stand by Up to 430 h (3G) Up to 320 h (3G)
[TBODY] [/TBODY]
NFC yes ,, no
[TBODY] [/TBODY]
GPS Yes, with A-GPS support Yes, with A-GPS support and GLONASS
[TBODY] [/TBODY]

aralarında 0.2 ghz fark var ve işletim sistemi güncel.
yukardaki tabloda gpu olarak 8190 da mali-400 kullanılmış 8200 da yok.
stand by modunda 8190 daha uzun süre ayakta kalabiliyor.
8190 da nfc var 8200 da yok.
8200 a GPS'e Glonass özelliği eklenmiş oda uydulara daha hızlı bağlanmanı ve daha sabit yer tespitine yarıyor.bu özellikte 8190 da yok.

nessasaur

Üye
Genç şarjı çabuk bitiyor ama süper telefon bildirim şeyi içinde Pil diye uygulma indircen 3 mgb

LattAsdfasdf

Üye
Cihazima daha yeni güncelleme geldi. Iyilestirmeler ve 3 tane program eklendi.

sensizsoldum

Üye
Merhaba,
bende de 8190 var ama orijinal 8200Q modelin yazılımını sitesinden indirdim. 8200 rom yüklersem ne olur deneyen oldumu merak edıyrum

MaxipmaN

Üye
Merhaba,
bende de 8190 var ama orijinal 8200Q modelin yazılımını sitesinden indirdim. 8200 rom yüklersem ne olur deneyen oldumu merak edıyrum
öyle garip birşey yapma da, cihazınla uyumlu iyi bir rom kurmanı tavsiye ederim

sensizsoldum

Üye
orijinal istiyorum forumlarda dolaşanları yükledim bir kere ana kartı yaktım yenilendi garanti kapsamında. forumda dolaşan romlar hoş değil. bu yüzden denemek itedim. deneyen varmı acaba

Oguzhantrc

Oguzhantrc

Üye
Bu telefon iyi tek eksiği ekranı birazdaha büyük olabilirmiş

Üst Alt