s3mini acilis

Sponsorlu Bağlantılar

brolife

brolife

Üye
    Konu Sahibi
tamam şuan indiriyor 13 dk kaldı diyorbunu yaptıkdan sonra cwm gene açıllmazsa ne yapıcam

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
hemen kötü düşünme :) yükleme sırasında sorun çıkarsa 2-3 kere yeniden başla işleme sorun çıkmaz %85

brolife

brolife

Üye
    Konu Sahibi
tamam ama ben bu attıgım romu mu yüklicem bundan sonraAşağıdaki telefon listesinden telefon modelinizi bulup tıklayınız. Açılan ekrandan “Download – Recovery Image Method yazan yerden .img indirme linkine tıklayıp en güncel img dosyasını tar formatta sıkıştırılmış halini bilgisayarınıza indirin. burayı anlamadım

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
resimdeki rom işte

brolife

brolife

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani demek istedigi ne burada onu anlamadım direk ben pda ya basıp oradan zipli halini koyup yüklemicekmiyimaşağıda telefon listesi yokki
  • Telefonunuzu Boot Loader konumunda açın. (Ses kısma, ana ekran ve güç düğmelerine aynı anda bir süre basılı turun. Download ekranı çıkınca ses yükseltme düğmesine bir kez dokunun)
  • Bilgisayarınızda ODIN uygulamasını çalıştırın. ODIN uygulaması yoksa indirebilirsiniz.
  • ODIN uygulamasından PDA butonuna basarak indirdiğimiz tar dosyayı seçin. “Re-Partition” seçeneğinin seçilmemiş olduğuna dikkat edin.
  • Start butona basıp yüklemeyi yapın. Yükleme sonunda telefonunuz otomatik başlatılacaktır.

• ben dırek bunumu yapacagım
  • yoksa o üstteki olayda varmı çünkü telefon listesi yok

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
videosunu izledinmi altta

brolife

brolife

Üye
    Konu Sahibi
o cwm yi anlatıyor amavideoda samsung s3mini yazan yer bende gelmiyor

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye

bu dosyayı indir diyor

brolife

brolife

Üye
    Konu Sahibi
e rom niye indirdiktamam pda dan yükledim telefon kendini kapadı açtı sonra şimdi tekrar açtı kendini ne yapayım ?seskısma artı güç basdım bişi olmuyor geneses açma artı güç denedim iiki kere etitredi telefon sonra bidaha açıldı sonra power tusuna basılı tuttum recorvery mod dedim ama gene telefon resliyor sanki cwm yüklü değilmiş gibi

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
ses Kısma Tuşu + Menü Tuşu +Power Tuşu

brolife

brolife

Üye
    Konu Sahibi
o download mod cwm bir daha yükliyeyimmicwm bidaha yükledim ama açmadıhocam şuanki yüklü cwm nasıl silinebilirbüyük olasılıkla hasarlı ohocam sizce cwm açılmama sorunu ne olabilir

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
görmeden bişey diyemem bi arkadaşı yönlendirdim 24 saat içinde ulaşır sana atarsınız sonra iyi akşamlar

brolife

brolife

Üye
    Konu Sahibi
videosunu uplayabilirim isderseniz
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
videoda gorduunuz gibi hocam telefon samsung s3mini ekrani boyle geliyor ve bole geldogindenberi cwm de acilmiyor sifirlamiyoda sanki cihazkendini kitlemis gibiekrana dikkatli bakarsani sanki pikseller olmus gibi duruyo
hocam bu orjinal rom sanirim modem cart curt diyor nasi yuklicez ?
bu sanirim orjinal rom nasil yukleyecegim ?

Üst Alt