s3653w için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

banar

Üye
    Konu Sahibi
s3653w için yardım
arkadaşlar öncelikle cahilliğimi mazur görün.benim internet kablolu oldugu için wifi den baglanamıyorum normal olarak.ben telefona oyun yüklemek istiyorum usb ile bilgisayardan yüklenebilir mi oyun?sanırım bir de bluetoothdan yüklenıyormuş ama pc de bluetooth özelliği yok.kısaca ben nasıl oyun yüklerim.şimdiden tesekkur ederım yardımlarınız ıcın

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
arkadaşlar öncelikle cahilliğimi mazur görün.benim internet kablolu oldugu için wifi den baglanamıyorum normal olarak.ben telefona oyun yüklemek istiyorum usb ile bilgisayardan yüklenebilir mi oyun?sanırım bir de bluetoothdan yüklenıyormuş ama pc de bluetooth özelliği yok.kısaca ben nasıl oyun yüklerim.şimdiden tesekkur ederım yardımlarınız ıcın

Estağfirullah, bilmediklerinizi sorup öğreneceksiniz tabi ki.Bizlerde elimizden geldiğince sizlere yardım etmeye çalışıyoruz.

Telefonunuza Java oyunları kurabilirsiniz.Şimdi bahsettiğiniz Bluetooth USB vs bunlar veri bağlantı türleri.Önemli olan oyun kurulum dosyalarını telefonunuza aktarmanız.

Bluetooth şart değil USB bağlantı kablonuzun olması yeterli.

USB bağlantı kablonuz ile telefonu ve bilgisayarı birbirine bağlayın ardından bilgisayarda yer alan oyun kurulum dosyalarını (dosya uzantısı jad ve jar 'dır) telefonunuza kopyalayın.

Aktarım işlemi bittikten sonra telefonla bilgisayarın bağlantısını kesin.

Kurulum dosyalarını telefonunuzda nereye aktardıysanız o klasöre gidin ve jar uzantılı dosyayı çalıştırın.

Sizden bir kaç kez onay isteyebilir (imzalı değil vb) bunların hepsine onay verin.

Menüde oyunlar kısmından bu oyunlara ulaşabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt