s3 yeniden başlatma

Sponsorlu Bağlantılar

mca43

Üye
    Konu Sahibi
s3 yeniden başlatma
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar benim telefonumun geçen hafta ekrani değişti kırıldığı için yapıldı geldi telefon ama kendi kendine arada bi yeniden başlamaya başladı eger ben acma dugmesine basmazsam surekli ilk sayfasi olan galaxy s3 yazisinda kaliyor dün hard format attım ama bişi değişmedi yardimci olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim :D

Kontrol

Kontrol

Üye
Sorun yazılımsal değil, format ise yaramaz.
Ekranı takarken, power tuşu takılı kalmış veya temassızlık durumu olabilir. Garantili değilse, Yakındaki bir tamirciye götürün. Çok pahalı birsey değil.

The Shadow

The Shadow

Üye
Power tuşu takılı kalmış gibi. Bataryayı söküp cihazı download moda al. Orda kendi kendine yeniden başlayamaz normalde cihaz. Eğer cihaz download modda sağlam bir şekilde duruyorsa odinle stock rom at. Orda da yeniden başlıyorsa bu donanımsal bir sorundur.

mca43

Üye
    Konu Sahibi
telefoncuya götürdüm adam yazılım atayım dedi teşekkür ederim cevaplarınız için

The Shadow

The Shadow

Üye
telefoncuya götürdüm adam yazılım atayım dedi teşekkür ederim cevaplarınız için
:rica: Bende aynısını yapmanı söylemiştim zaten eğer download modda sabit duruyorsa diye ama uğraşmak istemiyorsanız bir telefoncuya götürmek en iyisi tabii :oke:

Kontrol

Kontrol

Üye
:rica: Bende aynısını yapmanı söylemiştim zaten eğer download modda sabit duruyorsa diye ama uğraşmak istemiyorsanız bir telefoncuya götürmek en iyisi tabii :oke:
Ben de aynısını söylemiştim [emoji6] [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Takipçi Satın Al

Üst Alt