s3 yardim lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Santazmo

Üye
    Konu Sahibi
s3 yardim lutfen
S3 de internetten bir iki resmi panoya kopyaladı dedi bu pano nasıl açılıyor bi yardım edin

PriZm

PriZm

Üye
o pano açılmıyor.sadece bir yere yapıştır dediğinde kopyaladığın nesneyi yapıştırabilirsin.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
yazı yazarken olmuştur bir yere iki kere tıkladıgında gelen o mavi nesne warya hani ücgene benzeyen bende mavi sende baska renk olabilir.o ücgenimsi nesneye tıkla bi kere bir sürü secenek gelir.pano bende en sonda.benim tel galaxy w sende tamamen farklı olabilir tabiiiiiiş.yapamazsan buyur sor

m-eri

Üye
tekrar uzun bas üste gelen seçeneklerden en sağdakine bastığında Pano yazacak ona bas alta pano açılacak baştaki senin kopyaladığın

mesutgaga

mesutgaga

Üye
uzun basma.yukardaki arkadaş yanlış yönlendiriyo.iki kere metin kutusuna tıklaman yeter.zaten pano hemen sagda

m-eri

Üye
uzun basma.yukardaki arkadaş yanlış yönlendiriyo.iki kere metin kutusuna tıklaman yeter.zaten pano hemen sagda

ben kopyalarmış gibi uzun basıyorum açılan seçeneklerden giriyorum panoya yanlış yönlerdirme falan yok.

yanlış yönlendirme istiyorsan pano açılmıyor diyen yanlış söylüyor

PriZm

PriZm

Üye
ben kopyalarmış gibi uzun basıyorum açılan seçeneklerden giriyorum panoya yanlış yönlerdirme falan yok.

yanlış yönlendirme istiyorsan pano açılmıyor diyen yanlış söylüyor
orjinal Androidde öyle bir seçenek yok.S3'de Touchwiz ile bu seçenek geliyor olabilir.

Türe

Türe

Üye
Var o pano seçeneği. Buyrun kendi telefonumdan görüntü ;

PriZm

PriZm

Üye
Evet tahmin ettiğim gibiymiş :) Touchwiz ile geliyor :)

m-eri

Üye
ewt pano var ben diğer üyenin arkadaş yanlış yönlendiriyor demesine kızdım. bende açılıyor denesin. denemeden yanlış yönlendiriyor dememeli

Takipçi Satın Al

Üst Alt