apex2121
Üye
Şaka nın her türlüsüne açığım ama dalga gecilmekten haz etmem neyse kardeş iyi forumlar..Beni bilenler bilir, dalga geçme ve şaka amaçlı atarım.
Şaka nın her türlüsüne açığım ama dalga gecilmekten haz etmem neyse kardeş iyi forumlar..Beni bilenler bilir, dalga geçme ve şaka amaçlı atarım.
bu gidişle gelmiyecek gelsede bızım omrumuz yetmıyecek sanırım4.3 surumu ne zaman gelir sizce arkadaslar

Yav artık bıktım kardesim, ha geldi ha gelecek diye takip etmedigim site kalmadı gunlukbu gidişle gelmiyecek gelsede bızım omrumuz yetmıyecek sanırım![]()
Cm varken sıkılacağını sanmamGelmezse gelmesin cokta umrumda. CM herturlu daha stabil.
1 ay içinde gelir bence ama çok yavaş dağıtıyorlarkardesim ama yurt dısının cogu yerine geldi turkiyeye de geleceginin habercisi degilmi bu
Yav artık bıktım kardesim, ha geldi ha gelecek diye takip etmedigim site kalmadı gunluk

Cm kurduktan sonra sayac sifirlayip unroot yapsam ve stock yuklesem garantiye yediririm dimi? Bu imei isinden kurtuluyum zaten efs yedegi alip full cm kullanicamCm varken sıkılacağını sanmam

Yutturursun. Yutturdukta. Hangi garanti sirketi ilgileniyor cihazla?Cm kurduktan sonra sayac sifirlayip unroot yapsam ve stock yuklesem garantiye yediririm dimi? Bu imei isinden kurtuluyum zaten efs yedegi alip fu ll cm kullanicam![]()
Cm en stabili zaten. Nova,apex vs. launcher yuklersin bide % 100 kisisellestirme olur. Bunlarin hepsi sarj dostu zaten.
4.3 degil 5 gelse de samsung stabil olmayacak cunku TouchWiz diye illet bir arayuzu var
Yutturursun. Yutturdukta. Hangi garanti sirketi ilgileniyor cihazla?

Napip sileyim herseyiKvk yiyor. Gerci hepsi yer oyle detayli detaylo icine inmezler. Yalniz wipe data yapip gonderme silinmiyor hersey![]()