ney27
Üye
-
Konu Sahibi
-
orjinal flip coverler ne kadar biliyormusunS4 mini gorsel ve fiyat olarak uygun sorularini arkadaslar cevaplamis ama ek olarak yogun kullanimda sarj 6-7 saatte bitiyor yani elinden dusurmezsen
Oyun mesela most wanted oynarsan ful sarj 1 saatte biter heralde su gibi iciyor sarji...
Birde View Cover kapak almalisin hem telefona ayri bir hava katiyor hem ekran koruyucu kullanmana gerek kalmiyor tavsiye ediyorum yani orjinali 80 tl ama arka kapaginda yerine gectigi icin orjinal almak dahq iyi
orjinal flip coverler ne kadar biliyormusun
sendeki s-wiew bi de flip cover var onlar düz saat göstermiyor komple kapalıBen orj 80 tl aldim dostum
sendeki s-wiew bi de flip cover var onlar düz saat göstermiyor komple kapalı
Evet onlar daha şık ama fiyat farkı çok var. Orjinal flip cover 30 lira falan diye duydum seninki 80Saati gosteren alin hep cagrilarida cevapliyabiliyorsun on numara
Evet onlar daha şık ama fiyat farkı çok var. Orjinal flip cover 30 lira falan diye duydum seninki 80
Bu aralar ev tuttum eşya falan filan derken bütçe sıkıntısı oldu kurbanda alırım artık telefonla birlikteNormal sartlarda o parayı vermezdim ama orj. Kapagin yerine gectigi icin arka kapagi 50 tl olarak dusundum on kapakta 30 desen makul yani
orjinal kapagi kutusunda duruyor yaniVay smileler geri gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?