Haber S3 ve Note 2 Için Kitkat tarihi belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
Kimse yoğurdum ekşi demiyor o zaman bana kalsa S4 mini Android 6 yı da alır :D

bLnmz

bLnmz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nanotex ve B.A.R.O.N
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Android 10 alırız dabredin

2495243

2495243

Kapalı Hesap
S3 su an dogru durust 2 guncelleme aldi android 4.1.2 ve 4.3 eger 4.4 u almazsa bircok kullanici kaybeder

BurakTura

BurakTura

Üye
Türkiye güncellemesini Haziran'da alırız.

ciwano0114

Üye
Türkiye güncellemesi nin pek önemi yok. . Hangi ülke için gelirse iyidir yükleriz

blackcat67

blackcat67

Üye

güncelleme falan yok s3 için :(

Son düzenleme:
muratvemine

muratvemine

Üye
ışte link galaxy s2 ile Xperia s aynı güncelleme desteğini aldığını göreceksin

Sony nin guncelleme politikasi 2 yil degil mi?
4.2.2 hatta 4.3 almasi gerekir.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Sony nin guncelleme politikasi 2 yil degil mi?
4.2.2 hatta 4.3 almasi gerekir.
onu bilmem ama Xperia Z nin çıkalı nerdeyse 1.5 yıl oluyor ve halen güncelleme alıyor. büyük ihtimalle senin dediğin gibi yine en az 6 ay (Z3 çıkana kadar) güncelleme alır. gerisini Allah bilir :)

AdemOyuklu

Üye
az önce samsung türkiyenin verdigi cevap .

bence bu samsungun galaxy amiral gemisi en çok tutulan modeli olan s3 ve samsung bence deger vermemeleri şaşırtıcı. şuanda bir çok kişi belki benim düşündügüm gibi düşünmekte galiba bilmiyorum ama ben açıkcası satmayı düşünmüyorum değil .

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Birde Şu Bölgelere Nexus Gibi Tak Diye Gelse Otomatik

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
S3 :( almayor

AdemOyuklu

Üye
evet söyledikleri bu o yüzden bende şuan room araştırması için deyim yada satma düşüncemdeyim

en iyi 4.4.2 rom hangisi ?

HAM ZA

HAM ZA

Üye
az önce samsung türkiyenin verdigi cevap .

bence bu samsungun galaxy amiral gemisi en çok tutulan modeli olan s3 ve samsung bence deger vermemeleri şaşırtıcı. şuanda bir çok kişi belki benim düşündügüm gibi düşünmekte galiba bilmiyorum ama ben açıkcası satmayı düşünmüyorum değil .
S3 ün üstüne 2 kuma geldi biraz samsungperestlik yapacak olursak s4 ve s5 modellerine yönelmeleri s3 ü unutmaları satış politikasindan kaynaklanıyor birazda.
S4 ve note3 e 4.4.2 geldi de ne oldu? Çok büyük bir fark yok sadece biraz daha hizlandi ve batarya simgesi beyaz oldu.. s5 launcher'ını entegre etselerdi samsung'a kız söv. Gelelim s3 e... s2 ye yaptıkları gibi 3 guncelleme verdiler (4.1.1, 4.1.2 ve 4.3) zaten 4.4 verseler performans olarak çok büyük fark olacağını zannetmiyorum s3 4.3 guncellemesiyle süper oldu. 4.4 verilen cihazlarda ortada (s2 ye 4.0.3 guncellemesinde yaptıkları gibi arayüzü degistirmediler) bu yeni cihaz almamız için uygulanan satış politikası. Malesef android yavaş yavaş kan kaybediyor...

• Beğen
Tepkiler: AdemOyuklu
blackcat67

blackcat67

Üye
android kendi kazdığı çukurda kan kaybediyor hiç üzülmem tizenle ortalığı darmaduman eder samsung ve tizen gibi birsürü alternatif gelcek o 18 ay politikasını çıkardığı an beni kaybetti android cihazın donanımı yetcek 18 ayı geçti diye almayack birde ics alan her cihaz kitkat alır diyo daha kendi ics almış cihazlarına vermiyor :D

PriZm

PriZm

Üye
Androidin kan kaybetmesi ne alaka?

AdemOyuklu

Üye
samsung kan kaybediyor android degil bence .

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Note 2 ile 4.3 müthiş ve güvenlik duvarı knox çok başarılı olmuş. Pc deki defender bile bu kadar koruyucu değil . 4.4 ister gelir ister gelmez elimizdeki iş yapıyor mu Asphalt oynuyor sun demi banka ya giriyorsun demi opera whatsapp oluyor demi eee gerisi samsung insafina kalmış strateji de gerekir yoksa samsung kasaya para Koyamaz.

ciwano0114

Üye
Yaw bir bekleyin. Mayıs ayı gelsin. S3 e kitkat gelmezse o zaman bir güzel döker iz içimizi:)

Üst Alt