bLnmz
Üye
Note 2 Android 5'te alırBenim tahminim 4.4.2 ye gunceller 4.4.3 ile de final yapar s3 note 2 4.5 de alir![]()

Note 2 Android 5'te alırBenim tahminim 4.4.2 ye gunceller 4.4.3 ile de final yapar s3 note 2 4.5 de alir![]()

Lafın gelişi dedik üstadımKimse yoğurdum ekşi demiyor o zaman bana kalsa S4 mini Android 6 yı da alır![]()

ışte link galaxy s2 ile Xperia s aynı güncelleme desteğini aldığını göreceksin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
onu bilmem ama Xperia Z nin çıkalı nerdeyse 1.5 yıl oluyor ve halen güncelleme alıyor. büyük ihtimalle senin dediğin gibi yine en az 6 ay (Z3 çıkana kadar) güncelleme alır. gerisini Allah bilirSony nin guncelleme politikasi 2 yil degil mi?
4.2.2 hatta 4.3 almasi gerekir.

S3 ün üstüne 2 kuma geldi biraz samsungperestlik yapacak olursak s4 ve s5 modellerine yönelmeleri s3 ü unutmaları satış politikasindan kaynaklanıyor birazda.az önce samsung türkiyenin verdigi cevap .
bence bu samsungun galaxy amiral gemisi en çok tutulan modeli olan s3 ve samsung bence deger vermemeleri şaşırtıcı. şuanda bir çok kişi belki benim düşündügüm gibi düşünmekte galiba bilmiyorum ama ben açıkcası satmayı düşünmüyorum değil .