Öneri S3 Ve Note 2 2.el Piyasası Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
S3 Ve Note 2 2.el Piyasası Nedir?
Arkadaşlar ben Note 2 almayı düşünüyorum bu yüzden S3 değerini biraz araştırdım 750-850 arası değişiyor. Note 2 piyasasıda 900-1100 arası değişiyor. Amacım benim telefonu satıp bulabilirsem temiz bir 2. el Note 2 almak.

Bu konuyu açmamdaki sebep sizlerin fikirlerinizi, düşüncelerinizi almak. Bu iki cihaz arasındaki fiyat farkı nedir? S3 verip Note 2 almak için üste ne kadar vermek gerek?

Benim cihaz hepsiburadadan alınma ve herhangi bir imei gibi sorunu yok Türkiye kayıtlı. Cihaz 2012 Kasım ayında alındı ve 2 yıl (ithalatçı firma garantili 'Ess Elektronik') garantisi var ve garantisi devam etmekte. Telefonu 2 kere garantiye gönderdim. Sebebi pixellerdeki ekran yanığı idi ve ekran değişimi yapıldı. İkinci gönderişim ekran değişiminden sonra ekranda bazı lekeler vardı bana sorun yok diyerek tekrar gönderdiler. Sonuç olarak cihaz sorunsuz ve kullanıyorum memnunum.

Resim çekebileceğim bir foto makina yok şu an nokia c3 ile bir kaç foto çektim bakıp ne kadar eder fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Konu yeri burasımı bilmiyorum bu yüzden kusura bakmayın. Herkese teşekkürler.

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
artık amiral gemilerin özellikleri çok yüksek olarak geliyor 3 aya kadar bunları fiyatı çok aşağı iner

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Evet bundan 5-6 ay önce ortalama 1800 lira olan cihaz şimdi 1100 lirada. Bu normaldir ama doğanın kanunu yenisi geldikçe piyasası düşer :D

Artles

Artles

Üye
2.el not2 satılır kozmetik olarak 10/7 boya kalkmasi ve altta ufak bir ezik var onun haricinde garanti yüzü görmedi cok temiz 32 gb hafiza kartiyla 1 sene 3 ay telpa garantisi ve 3 ay kaskosuyla pm me :P ciddiyim.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
2.el not2 satılır kozmetik olarak 10/7 boya kalkmasi ve altta ufak bir ezik var onun haricinde garanti yüzü görmedi cok temiz 32 gb hafiza kartiyla 1 sene 3 ay telpa garantisi ve 3 ay kaskosuyla pm me :P ciddiyim.
Bi resim atsana :D

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ben de elden zeytinburnundan not2 800e veriyorum. Pm de gorusebiliz.

Kesinlikle kendine not2 bul her biresy yapar. Çay kayfe haric.

Artles

Artles

Üye
Bi mesaj yollarsan cevap verebilirim mobildeyim atamiyorum

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
beyler dalgamı geçiyosunuz :)

Artles

Artles

Üye