Uygulama s3 üm durduk yere çöktü !!!

Sponsorlu Bağlantılar

alikucuk

Üye
    Konu Sahibi
s3 üm durduk yere çöktü !!!
selam arkadaşlar s3 üm masada dururken çöktü nedenini bilmiyorum ama odin ve bax lar ile olmuyor failed veriyor tel şarj oluyor dowload moda geciyor cwm moda beçiyor ama açılmıyor samsung salaxy s 3 yazısı geliyor orda kalıyor bir biligisi olan warmı yardım

lale63

lale63

Üye
Recovery moddan format at

alikucuk

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tarif ettsen nasıl atılıyor yalnış yapmayım.

Lohengram

Lohengram

Üye
ses açma tuşu+güç tuşu basılı tut yazılar gelene kadar sonra ordan data format-system fotmat yap.Reboot system de

alikucuk

Üye
    Konu Sahibi
olumsuz. benimki ses acma home güç tüsü ordanda wipe data factory reset dedim gene olmadı

lale63

lale63

Üye
Bilemiyorum artik

-Emre

-Emre

Üye
Garanti.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
odinde dogru kisimdan yapiyosun demi. pda olucak. eger oyle yaptigin halde failed diyosa servise yolla ama sarj olup cwm aciliyosa senin de yapabilecegin durumda olmasi lazim

- - - Eklendi - - -

olmadi garanti. ucretsiz anakart degisimi yaparlar

alikucuk

Üye
    Konu Sahibi
tel yurd dişindan geldi nasıl olucu jtag diyorlar amma ondan da sonuç alabilirmiyim

- - - Eklendi - - -

tel yurd dişindan geldi nasıl olucu tel şarj oluyor cwm moda geçiyor dowloand moda da geçiyor ama açılmıyor işte samsung galaxy s3 gt i9300 yazıyo orda kalıyor

-Emre

-Emre

Üye
Jtag ise yarayabilir

alier411

Üye
selam arkadaşlar s3 üm masada dururken çöktü nedenini bilmiyorum ama odin ve bax lar ile olmuyor failed veriyor tel şarj oluyor dowload moda geciyor cwm moda beçiyor ama açılmıyor samsung salaxy s 3 yazısı geliyor orda kalıyor bir biligisi olan warmı yardım

Stock romlan stock kerneli yükle duzelir

tolunay378

Üye
Bilgisayarda samsung driverların yüklü olduğundan emin ol

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye

Sayfayı baştan aşağı oku sorununa çözüm bulabilen birisi.

gercekemrecik

Üye
en iyisi garantisi varsa garantiye ver

alikucuk

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yükleye bilrim bilgi versen

Üst Alt