avcitalip
Üye
ben bir serviste çalışmadım ama pazarlamacıyım genellikle telefon pazarlıyoruz ve bozulan olursa bize veriyorlar telefonu (çünkü telefonlar şirket üzerine kayıtlı) biz de hangi markaysa onun garanti servisinebenim bildiğim kadarıyla da rom yenilenir ama rom yenilendiği halde düzelmediyse panel komple değişir
bu arada konuyla alakasız bir konuda sizden bir teknik servis çalışanı olarak özel mesaj olarak destek almak istiyorum yardımcı olur musunuz ? birde hangi serviste çalışmıştınız acaba ?![]()
ne yaptıkları belli oluyor zaten ne olur ne olmaz diye biz kendimiz de kontrol ediyoruz kullanıcı anlamasın diye factory reset atıp geri veriyoruz
ama sorunuza cevap verebilirim belki 
ben bir serviste çalışmadım ama pazarlamacıyım genellikle telefon pazarlıyoruz ve bozulan olursa bize veriyorlar telefonu (çünkü telefonlar şirket üzerine kayıtlı) biz de hangi markaysa onun garanti servisinene yaptıkları belli oluyor zaten ne olur ne olmaz diye biz kendimiz de kontrol ediyoruz kullanıcı anlamasın diye factory reset atıp geri veriyoruz
ama sorunuza cevap verebilirim belki
![]()

sen bilirsin ama uğraşmak istemiyosan götürebilirsin tabiiEn iyisi hiç kurcalamamakta
ve servise versem iyi olur arada bi cebimdeyken kapnıp acılıyo veya sim kartı cıkaıldı diyip yenıden baslatıyo
bi arkadastada s3 mini var renkleri aynı onunda arada cebinde kapanıp duruyor mus
sadece
sevisi götüriyim mii
yoksa
bu güncelleme geldikten sonra mı göndereyim ?
o zaman sana yinede sorayım ama bilememe yüzden de fazladır kardeşim
ben babama Arabistan'dan yurtdışı Samsung Note III 4G LTE aldıracağım fakat orada orijinalleri kadar sahteleri de var benim cihazın orijinal olup olmadığını görür görmez anlayabileceğimiz veya çok uğraştırmadan anlayabileceğimiz kesin bir bilgiye ihtiyacım var imei.info diye bir site var orası her cihazın ne olduğunu biliyor sadece sahte cihazları bilemiyor ama araştırdığım kadarıyla istisna olarak yanlışta bilgi verebiliyormuş![]()
Arabistan haricinde bir yerden getirtemez misin ?görür görmez anlamak zor ama alır almaz antutu testi yapma gibi bir imkanın olursa devices kısmından işi kaparsın 
s3 türkiye sürümü (I9300) için en yeni sürüm buymuş :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sürümü ne kadar sürüyor derken ?ha birde romu kurunca factory reset at eski ve hatalı dosyalar silinir![]()
sen bilirsin ama uğraşmak istemiyosan götürebilirsin tabii![]()
boşver sen arabistan ıarkadaş haklı ama 3 kez garantiye giderse cihaz değişir
![]()
bilmemdaha önce cihazı garantiye verip de bu soru soruyu soranla karşılaşmadım
![]()
haha
size tesekkür ederim arkadaslar konuma dahil oldugunuz için
ve
bu 3 defa garantiye gittigine dair cihaz deişmesi bunun bilgisi içinde Teşekkür ederim

boşver sen arabistan ıarkadaş haklı ama 3 kez garantiye giderse cihaz değişir
![]()
hayır hayır sana demedim diğer arkadaşa dedimneden boşvereyim ki ? daha ucuz ve daha iyi(snapdragon 800)
Arabistanla konunun ne alakası var diye sormuş da ondan 
@avcitalip
Samsung dan yapılan açıklamada note3 cihazların sim kiltli olacağı söylendi ; yani buna göre , Türkiye dışından alınan note3 ler , ülkemizde ki simkartlar tarafından çalıştırılamaya bilir!!
Bence maceraya girme , eğer çok istiyosan s800 lu modeli tam araştırıp (simkilit mevzusu) öyle al![]()