S3 sorunum var bylerrr bakabilirmisiiniz ???

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
benim bildiğim kadarıyla da rom yenilenir ama rom yenilendiği halde düzelmediyse panel komple değişir

bu arada konuyla alakasız bir konuda sizden bir teknik servis çalışanı olarak özel mesaj olarak destek almak istiyorum yardımcı olur musunuz ? birde hangi serviste çalışmıştınız acaba ? :)

The Shadow

The Shadow

Üye
benim bildiğim kadarıyla da rom yenilenir ama rom yenilendiği halde düzelmediyse panel komple değişir

bu arada konuyla alakasız bir konuda sizden bir teknik servis çalışanı olarak özel mesaj olarak destek almak istiyorum yardımcı olur musunuz ? birde hangi serviste çalışmıştınız acaba ? :)
ben bir serviste çalışmadım ama pazarlamacıyım genellikle telefon pazarlıyoruz ve bozulan olursa bize veriyorlar telefonu (çünkü telefonlar şirket üzerine kayıtlı) biz de hangi markaysa onun garanti servisine :) ne yaptıkları belli oluyor zaten ne olur ne olmaz diye biz kendimiz de kontrol ediyoruz kullanıcı anlamasın diye factory reset atıp geri veriyoruz :D ama sorunuza cevap verebilirim belki :)

McBoltt60

McBoltt60

Üye
    Konu Sahibi
En iyisi hiç kurcalamamakta
ve servise versem iyi olur arada bi cebimdeyken kapnıp acılıyo veya sim kartı cıkaıldı diyip yenıden baslatıyo
bi arkadastada s3 mini var renkleri aynı onunda arada cebinde kapanıp duruyor mus
sadece
sevisi götüriyim mii
yoksa
bu güncelleme geldikten sonra mı göndereyim ?

avcitalip

avcitalip

Üye
ben bir serviste çalışmadım ama pazarlamacıyım genellikle telefon pazarlıyoruz ve bozulan olursa bize veriyorlar telefonu (çünkü telefonlar şirket üzerine kayıtlı) biz de hangi markaysa onun garanti servisine :) ne yaptıkları belli oluyor zaten ne olur ne olmaz diye biz kendimiz de kontrol ediyoruz kullanıcı anlamasın diye factory reset atıp geri veriyoruz :D ama sorunuza cevap verebilirim belki :)

o zaman sana yinede sorayım ama bilememe yüzden de fazladır kardeşim :)

ben babama Arabistan'dan yurtdışı Samsung Note III 4G LTE aldıracağım fakat orada orijinalleri kadar sahteleri de var benim cihazın orijinal olup olmadığını görür görmez anlayabileceğimiz veya çok uğraştırmadan anlayabileceğimiz kesin bir bilgiye ihtiyacım var imei.info diye bir site var orası her cihazın ne olduğunu biliyor sadece sahte cihazları bilemiyor ama araştırdığım kadarıyla istisna olarak yanlışta bilgi verebiliyormuş :evet:

The Shadow

The Shadow

Üye
En iyisi hiç kurcalamamakta
ve servise versem iyi olur arada bi cebimdeyken kapnıp acılıyo veya sim kartı cıkaıldı diyip yenıden baslatıyo
bi arkadastada s3 mini var renkleri aynı onunda arada cebinde kapanıp duruyor mus
sadece
sevisi götüriyim mii
yoksa
bu güncelleme geldikten sonra mı göndereyim ?
sen bilirsin ama uğraşmak istemiyosan götürebilirsin tabii :)
o zaman sana yinede sorayım ama bilememe yüzden de fazladır kardeşim :)

ben babama Arabistan'dan yurtdışı Samsung Note III 4G LTE aldıracağım fakat orada orijinalleri kadar sahteleri de var benim cihazın orijinal olup olmadığını görür görmez anlayabileceğimiz veya çok uğraştırmadan anlayabileceğimiz kesin bir bilgiye ihtiyacım var imei.info diye bir site var orası her cihazın ne olduğunu biliyor sadece sahte cihazları bilemiyor ama araştırdığım kadarıyla istisna olarak yanlışta bilgi verebiliyormuş :evet:
:hmmm Arabistan haricinde bir yerden getirtemez misin ?görür görmez anlamak zor ama alır almaz antutu testi yapma gibi bir imkanın olursa devices kısmından işi kaparsın :)

McBoltt60

McBoltt60

Üye
    Konu Sahibi
s3 türkiye sürümü (I9300) için en yeni sürüm buymuş :

sürümü ne kadar sürüyor derken ?ha birde romu kurunca factory reset at eski ve hatalı dosyalar silinir :)

sen bilirsin ama uğraşmak istemiyosan götürebilirsin tabii :)

ugrasmak isterimde
sonucta android bozulursa
Hepten ... vsss

ya android olmasa yapabilrdim
daha dogrusu yazılım tekrar yklememle ilgili anlatımlı video yok olsaydı yapabilrdim tabi
.. en iyisi garantiye vermek
Arkadasın dedigi dogru ise 3 defa mı ne gönderdiğinizde yasal olarak zaten cihazın değişmesi gerekiyor mus dedi !!!arabistan bu konuyla ne alaksı var acaba .d

The Shadow

The Shadow

Üye
boşver sen arabistan ı :D arkadaş haklı ama 3 kez garantiye giderse cihaz değişir :)

McBoltt60

McBoltt60

Üye
    Konu Sahibi
ne renk istersem verilebilr mi ?

The Shadow

The Shadow

Üye
bilmem :D daha önce cihazı garantiye verip de bu soru soruyu soranla karşılaşmadım :D

The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: avcitalip
monteboy

monteboy

Üye
bende de çok nadir oluyor (miuidan beri rastgelmedim hiç) ve bir problem olduğunu sanmıyorum kilit tuşuna basınca gelip hemen gidiyor

avcitalip

avcitalip

Üye
bende yeni fark ettim yazılımsal bir sorun o,arkadaşımın s3'ünde de var aynı sorun ama nadir oluyor takılmayın böyle ufak şeylere :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
@avcitalip
Samsung dan yapılan açıklamada note3 cihazların sim kiltli olacağı söylendi ; yani buna göre , Türkiye dışından alınan note3 ler , ülkemizde ki simkartlar tarafından çalıştırılamaya bilir!!

Bence maceraya girme , eğer çok istiyosan s800 lu modeli tam araştırıp (simkilit mevzusu) öyle al :evet:

avcitalip

avcitalip

Üye
@avcitalip
Samsung dan yapılan açıklamada note3 cihazların sim kiltli olacağı söylendi ; yani buna göre , Türkiye dışından alınan note3 ler , ülkemizde ki simkartlar tarafından çalıştırılamaya bilir!!

Bence maceraya girme , eğer çok istiyosan s800 lu modeli tam araştırıp (simkilit mevzusu) öyle al :evet:

sanırım anladığım kadarıyla ki herkesin anladığı kadarıyla şöyle bir durum var ;

samsung paralel ithalat yüzünden hemen ucuzlayan telefonların önüne geçmek istiyor yani s4 gibi 2.200 TL'den piyasaya giripte 1 hafta falan sonra 1.800 TL'lere düşmesini istemiyor ama yine kullanıcıların yurt dışından cihaz getirmelerine olanak tanıyor oda şu şekilde oluyor aldığınız cihazı önce aldığınız ülkede o ülkeye ait bir bir sim kart ile cihazı aktifleştiriyorsunuz(kimisi simi taktığınız an aktif oluyor diyor kimiside 1-2 arama yapın diyor) sonra Türkiye'ye geldiğinizde istediğimiz hattı kullanabiliyormuşuz ama cihaz eğer dışarıdan direkt olarak gelirse sap gibi direkt burada Turkcell hattı v.s takarsanız sim tanınmıyormuş yani cihazı sıfır olarak getirilmemesini istiyorlar kapalı kutuyla diyebiliriz :)

bu aslında hem samsungun hemde kullanıcılarının yararına hiç yoktan aldığımız telefonun paraleli olmaz fiyat kontrolü Samsung Türkiye'nin elinde olur yani cihaz değerini korur değerini koruduğunda ise 1 yıl sonra fiyatı yarı yarıya inmemiş olur bu sayede müşteriler mağdur olmaz(ilk alanlar v.s)

ben mesela s3'te böyle bir duruma düştüm herkes düştü ama ben hafif atlattım şu anda s3 1.005 TL'ye bulunabiliyor geçen sene ilk çıktığında 2.200 TL etiketi vardı ben yurt dışından kaydıyla beraber 1.300 TL'ye almıştım ben ufak atlattım ama 2.200 TL'ye alan adamın halini düşünebiliyor musunuz ? :zzz:

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN

Üst Alt