S3-S4mini arasında kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarmagul

yarmagul

Üye
    Konu Sahibi
S3-S4mini arasında kaldım
S3 ile S4 mini Yanlış anlaşıldım sanırım

N95 8gb kullanıcısıyım ve forumda butun yorumları okudum s3 ile s4 mini arasında fakat aradığımı bulamadım sanki cevap olarak.Benim niyetim oyun oynamak degil kamerası kullanıslı ve guzel çeksin ve batarya olarakta 1 gunumu cıkarabilecek telefon arıyorum yardımcı olursanız sevinirim?N95 suan benım 2-3 gun arasında şarjı yetmekte 6 yıllık pil olmasına rağmen . Nedenleriyle hangisini secersiniz? ayriyetten general mobile discoveryde düşüncem arasında var fakat fiyat korkutuyor benı :).

Artles

Artles

Üye
Soru saçma S4 mini daha geliştirilmiş ve S3 Mini'nin üst modeli para sıkıntı değilse kimsenin S3 Mini diceğini sanmam, bunu sende düşünebilirdin bence.

Megandroid

Megandroid

Üye
Soru saçma S4 mini daha geliştirilmiş ve S3 Mini'nin üst modeli para sıkıntı değilse kimsenin S3 Mini diceğini sanmam, bunu sende düşünebilirdin bence.

Bencede s3 mini sacma olur. Ben GM Discovery kullaniyorum. Bir sorun yasayacagini sanmam. Cunku eger telefonda sorunlar cikarsa GM bu kadar insanla basa cikamaz. Ayrica cogu kisi bu telefonun pesinde her turlu uygulama bulursun.Yakinda maxicep uyelerince telefon gelistirilmeye calisilir zaten.

yarmagul

yarmagul

Üye
    Konu Sahibi
yanlıs anlasıldım sanırım s3 ile s4 mini arasında demek istedim

enterneoll

enterneoll

Üye
ikisindende pişman olmazsın ama s3 daha avantajlı ekran-yazılım desteği çok daha fazla

Lohengram

Lohengram

Üye
S3 :oke:

yarmagul

yarmagul

Üye
    Konu Sahibi
ikisindende pişman olmazsın ama s3 daha avantajlı ekran-yazılım desteği çok daha fazla
teşekkürler.hergun yeni birşey ogrenıyorum sanırım s4 minide gorilla glass ekranda yokmus buda benı s3 çe iyice yaklastırdı haftasonu %25 indirimlerden yararlanarak alayım artık bende androide geceyim

enterneoll

enterneoll

Üye
teşekkürler.hergun yeni birşey ogrenıyorum sanırım s4 minide gorilla glass ekranda yokmus buda benı s3 çe iyice yaklastırdı haftasonu %25 indirimlerden yararlanarak alayım artık bende androide geceyim

n95'den sonra sana çok iyi gelir :) ve ben kesin s3 alırdım bu 2'si arasında

Artles

Artles

Üye
S3 diyorum dostum sana o zaman 4 cekirdek akar gider :yuru

yarmagul

yarmagul

Üye
    Konu Sahibi
Herşey için teşekkürler S3 almış bulunmaktayım inşallah uzun sureli bunuda kullanırım :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan :)
Bundan sonraki sorun yada önerilerin için
Android OS bakabilirsin.
Keyifli forumlar

• Beğen
Tepkiler: yarmagul
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...