Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S3 Orjinal İmei ye dönme
Sponsorlu Bağlantılar
halo2007
Üye
Konu Sahibi
S3 Orjinal İmei ye dönme
arkadaşlar orjinal türkiyeden alınmış s3 ümü rootlayıp sayaç sıfırlarken imeisini kaybettim nasıl geri getiririm 00049 la başlayan bi imei geldi telefonun arkasındaki imeiye dönmesini istiyorum.?
arkadaşlar orjinal türkiyeden alınmış s3 ümü rootlayıp sayaç sıfırlarken imeisini kaybettim nasıl geri getiririm 00049 la başlayan bi imei geldi telefonun arkasındaki imeiye dönmesini istiyorum.?
Arkadasim bunu kac kere dedim senin gibi magdurlara hala da cikiyo eger telefonu root yapacaksan biraz on bilgi sahibi ol root atmadan once usb hata ayiklamayi kesinlikle acman lazjm bir de root yaptiktan sonra ki ilk isin efs backup olmaliydi eger yapsaydin simdi bu durumu yasamazdim efs dosyasi dedigimin icinde telefonun karakteri var wifi adresi imei numarasi bluetooth felan ama sen bir samsungun senin telefonun modeline pda csc ine uygun stock romu bul onu yukle buyuk ihtimal duzelir sorun
halo2007
Üye
Konu Sahibi
Sorun halledildi.
PsychoWhite
Üye
Hocam telefon acıldıgına göre sorun yok o kadar da canınızı sıkmayın sanırsam yanlıs stock rom yüklediniz ya da yükleme sırasında bazı şeyler yolunda gitmedi sanırsam cihaz download moda ve recovery e giriyor sorun yok demi ?
halo2007
Üye
Konu Sahibi
hocam hem download hemde recovery moda giriyor herhangi bir sorun yok.
halo2007
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar s3de imei değiştirmek için illaki bir boxa sahip olmamakmı gerekli ?