Tavsiye S3 neo'yu discovery ile takas ettim

Sponsorlu Bağlantılar

S3 neo ile discovery i degistirdim. Discovery i aldim.

• Iyi mi yaptim

Kullanılan: 2 16.7%
  • Kotu mu yaptim

Kullanılan: 10 83.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
S3 neo'yu discovery ile takas ettim
S3 neo ile discovery i degistirdim ve discovery i aldim. Sizce iyi mi yaptim.

caps6

caps6

Üye
neden takas ettin

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
S3 neo cok guzel bir cihaz gerek ozellikleriyle gerek kullanimiyla ama oyunlar optimize degil telefonla. Yani bn asphalt 8 i kasmadan en yuksek grafikte oyniyordum s3 neo da.ama gta vice city san andreas nova 3 gibi bazi oyunlar cok cok kasiyordu.bnde guncelleme gelene kadar takas ettim

caps6

caps6

Üye
discovery o dediğin oyunları yüksek ayarlarda oyanatıyor mu? bir ara bende s3 neo almayı düşünüyordum.Video incelemelerine baktım vazgeçtim.Birde xda da custom rom felan bulamadım. Şimdi var mı bilemiyorum.Belki sorun öyle düzelir.Samsung un yazılımıyla iligilidir.Umarım güncelleme verilir ama samsung un 4.4.4 den sonra Güncelleme vereceğini pek zannetmiyorum.Genelde samsung bu tip telefonlarına bir tane güncelleme veriyor sonrası yok.Daha önce de böyle bir samsung telefonu almıştım.Onada bir kere güncelleme geldi sonrası yok.
Geçici olarak takas yaptığına göre iyi yapmışsın hem bir değişiklik olur.

Son düzenleme:
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
discovery o dediğin oyunları yüksek ayarlarda oyanatıyor mu? bir ara bende s3 neo almayı düşünüyordum.Video incelemelerine baktım vazgeçtim.Birde xda da custom rom felan bulamadım. Şimdi var mı bilemiyorum.Belki sorun öyle düzelir.Samsung un yazılımıyla iligilidir.Umarım güncelleme verilir ama samsung unGüncelleme vereceğini pek zannetmiyorum.Genelde samsung bu tip telefonlarına bir tane güncelleme veriyor sonrası yok.Daha önce de böyle bir samsung telefonu almıştım.Onada bir kere güncelleme geldi sonrası yok.
Geçici olarak takas yaptığına göre iyi yapmışsın hem bir değişiklik olur.
Yurt dışı çift sim modelinde var 4.4.4 ama bizde yok acaba gelir mi?

caps6

caps6

Üye
Yurt dışı çift sim modelinde var 4.4.4 ama bizde yok acaba gelir mi?
güncelleme gelir diye düşünüyorum samsung galaxy duos,core gibi bazı alt sınıf telefonları hariç en az bir tane güncelleme veriyor.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
enterneoll

enterneoll

Üye
Umarım üstüne para aldın

MaxipmaN

Üye
diskavri mi kaldı ya iki oyun için yapmayın böyle şeyler

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
byAndroid

byAndroid

Üye
Disco air e bayıldım gençler yeri değil ama

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
Discovery i bir arkadasim ile degistirdim. Istedigim zaman geri alirim. Sunu soyleyim ozellik bakimindan s3 neo daha iyi bir telefon sebebi ise asphalt8 en yuksek te kasmiyor ama discovery de kasiyor. Ama bazi oyunlar s3 neo ile uyumlu degil.dedigim gibi guncelleme lazim..

ahmtwrc857

ahmtwrc857

Üye
    Konu Sahibi
Hatalı mesaj.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Performansi da iyi. Geleceğe yatırım amaçlı bende babama s3 neo mu verip s3 miniye döndüm. Yakında yeni bir cihaz alırım inşAllah.
Lolipop gelecekmiş tadından yenmez
Bende s3 mini kullanıyorum

Üst Alt