Yurt dışı çift sim modelinde var 4.4.4 ama bizde yok acaba gelir mi?discovery o dediğin oyunları yüksek ayarlarda oyanatıyor mu? bir ara bende s3 neo almayı düşünüyordum.Video incelemelerine baktım vazgeçtim.Birde xda da custom rom felan bulamadım. Şimdi var mı bilemiyorum.Belki sorun öyle düzelir.Samsung un yazılımıyla iligilidir.Umarım güncelleme verilir ama samsung unGüncelleme vereceğini pek zannetmiyorum.Genelde samsung bu tip telefonlarına bir tane güncelleme veriyor sonrası yok.Daha önce de böyle bir samsung telefonu almıştım.Onada bir kere güncelleme geldi sonrası yok.
Geçici olarak takas yaptığına göre iyi yapmışsın hem bir değişiklik olur.
güncelleme gelir diye düşünüyorum samsung galaxy duos,core gibi bazı alt sınıf telefonları hariç en az bir tane güncelleme veriyor.Yurt dışı çift sim modelinde var 4.4.4 ama bizde yok acaba gelir mi?
BendeDisco air e bayıldım gençler yeri değil ama

O ne tasarimdir beee
Performansi da iyi. Geleceğe yatırım amaçlı bende babama s3 neo mu verip s3 miniye döndüm. Yakında yeni bir cihaz alırım inşAllah.O ne tasarimdir beee
Lolipop gelecekmiş tadından yenmezPerformansi da iyi. Geleceğe yatırım amaçlı bende babama s3 neo mu verip s3 miniye döndüm. Yakında yeni bir cihaz alırım inşAllah.
Air e mi?Lolipop gelecekmiş tadından yenmez
EvetAir e mi?
Alirim insAllah
Bende istiyorum ama para yook işteAlirim insAllah
s3 miniye devamKismet kardesim hayirlisiBende istiyorum ama para yook iştes3 miniye devam