S3 mü S4 mini mi

apex2121

Üye

bende bi s3 kullanıcısı yim şöyle izah edeyim ram gerçekten önemli ama iyi rom la ram sorunu ortadan kalkar ben şuan orjinal rom kullanmama rağmen ramden sorun yasamiyorum sadece ısınınca oyunlarda kasıyor. ikinci bi hususta sonuçta burası bi forum ortamı onerilermizi tavsiyelerimizi nezih bir şekilde ifade edebilmeliyiz batarya konusu ise ben suan sorun yasamiyorum 1000 mah fazlaligi ise ekran ve islemci yiyor o konuda rahat ol ekrani ise şahsi görüşüm büyüklüğünden dolayı net gözüküyor bize ppi olarak s3 önde.

- - - Eklendi - - -

bence 2.el temiz s4 bak

Tepkiler: codblackops2

Ram şu an iyi görünebilir fakat şişmeler oluyor bizzat arkadaşlarımında telefonlarında görüyorum.Sonuçta bu forumda android ile herhangi bir ufak bilgisi olan birine bile sorsan 1 ile 2 gb arasındaki farkı bilir.
Önerilerinizi nezih bir şekilde ifade edin birşey demedim ki
Her türlü testte note 2 wifi veya 3g bağlantısında '' bir kaç '' saat önde s3e göre bunu bütün incelemelerden çıkartabilirsiniz.Kaldiki arkadaşım s3te mostwanted oynuyordu 1 saatte rahat % 40-45 pil eksildi.Note 2 de ise %30 küsür. Denedim çünkü.

Ekran konusu ise bilgili birine sorarsanız aradaki farkı söyler.S3te inç başına düşen piksel sayısı 310 küsür note 2 de 267.Fakat Note 2 diğer samsung s2 note 1 s3 de kullanılan pentile dizilim yerine rgb dizilim kullanmayı tercih etmiş ve daha canlı renkler sunuyor.Aynı videoyu s3te ve note 2 de aynı parlaklıkta açın eminim anlayacaksınız..

apex2121

Üye

telefondan girdiğim için uzun uzadiya yazamiyorum şöyle diyim note 2 gercekten büyük tabi ihtiyaca gore değişir note 2 nin o büyüklüğü ve ekranı bende bütün güzelliklerini silip supuruyor oyle diyim inanin s4 tende sirf radyo bulunmadığı için geçmeyi düşünmüyorum eski n8 cihazimdan nokia fm transmitter ve kamerasini s5 e değişmem neyse konu farkli yere kaydı iyi forumlar

- - - Eklendi - - -

telefondan girdiğim için uzun uzadiya yazamiyorum şöyle diyim note 2 gercekten büyük tabi ihtiyaca gore değişir note 2 nin o büyüklüğü ve ekranı bende bütün güzelliklerini silip supuruyor oyle diyim inanin s4 tende sirf radyo bulunmadığı için geçmeyi düşünmüyorum eski n8 cihazimdan nokia fm transmitter ve kamerasini s5 e değişmem neyse konu farkli yere kaydı iyi forumlar