S3 mü S4 mini mi

Dene ceplerinde magazaya gidince, alisiyorsun boyutuna zaten

smh60

Üye
S3 ün 5.0 alcağı kesin zaten s4 mininin ramini 1.5 gb yaparak tuzak kurdu bence samsung

cumalitr

Üye
s4 mini diyorum kesinlikle neden mi cünkü kullaniyorum s4 miniyi.Görüp birebir incelemeden sakin karar vermeyin s4 mini suana kadar cikmis telefonlar icinde sekil itibari ile 1 numara,pili cok iyi,ekrani cok keskin vede net...

DeMoNQ

Üye
Hiçbir telefonun minisi S3'e kavuşamaz.

apex2121

Üye
bana kalırsa tavsiyem s3 ten yana tabi parayı denklestirirsen tabi s4 te NOTE 2 nin bi avantaji 1.4ghz ten 1.6ghz bide ram 2 gb fazla ahim sahim bi fark olmaz note alma pisman olursun tepsi gibi s4 miniyi zaten kaale almiyorum bu arada tavsiyem 1 aylık temiz 2.el s4 lerw bak.

s4 mininin benchmarklarda daha iyi olduğunu ve daha fazla güncelleme alacağını söylemiş ne kadar doğrudur bilinmez. Ama şöyle birşey var haklı olduğu s3 geçen sene mayıs ayında s4 mini bu sene mayıs ayında üretildi yani bencede 1 sene sonra üretilen telefon 1 sene öncekinden fazla alır. Ne kadar s3 amiral gemisi olmuş olsa da s4 mini de yeni amiral gemisinin kardeşi güncellemede sıkıntı olacağını sanmıyorum.

şunu söyleyeyim s3 e 1 gb ram az geliyor onu bill

Bir S3 kullanıcısı olarak aradaki ram farkının ne kadar ciddi olduğunu bilmeni tahmin ederdim.Yanılmışım.Bırak tepsi gibi olan telefonu o düşünsün alıp almayacağını

200 mhz hız farkının dışında 1000 mAh'lık batarya farkı Spen farkı var.Ve note 2'nin ekranının pixel başına düşen çözünürlüğü az olmasına rağmen s3e göre daha canlı bir ekranı var.

purt

Üye
Galaxy mega.