Telefon Tavsiyesi s3 mü one x mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Suyaka

Üye

Sorun koymalarında değil ki stabil olur mu acaba

Abi demek istediğim şey, koymadılar da ne oldu? Eğer hâlâ HTC mi SGS3 mü diye konular açılıyorsa bu koymadıkları hâlde cihazın en iyi 2 telefondan biri olduğunu gösterir. Koysalardı, HTC mi SGS3 mü sorusu yerine, HTC mi SGS2 mi sorusu olurdu : )

Tepkiler: MasteLaa

H.TOGAN

Üye

Kardesim oncelikle sana bir soru , kullandıgın cihaz one x mi ? Mobilim hangi telefonu kullandıgını goremiyorum.. tutturmussunuz bi tegra 3 lafını oyle gidiyorsunuz! Simdi sana soruyorum kardesim bu nvida nın tegra 3 u gunluk kullanımda ne isine yarayacak! Sana ben kendimden ornek vereyim bu iki cihaz arasında herkez gibi bende celiskide kaldım tasarım olarak one x cok hosuma gidiyordu, iki cihazın da beni uzmeyecegini yazılımsal acıdan biliyordum ama sonra batarya ozellikleri kafamı karıstırdı one x in hem 1800 mh. batarya hemde cıkarılamıyor:-( ben sırf bu batarya sebebiyle s3 aldım . Simdi iyikide s3 almısım diyorum , sabah 9 da evden sirkete gidiyorum sarzım %98 de 3g devamlı acık facebook , email, maxicep ve bir kac forum sureklı acık musterilerimle gunde 45 dakika civarı telefon gorusmem var . Aksam saat sekiz gibi eve geliyorum sarzıım genelde %30 ile %37 arasında degisiyor , cocuklarım yatana kadar telefonu elime hic almıyorum , cocuklar yattıktan sonra telefondan 3g uzerinden hd film.izle programı vasıtasıyla kulaklıgımı takarak film seyrediyorum , saat bir gibi telefonun sarjı %2 yi gosteriyor simdi one x le bu sekilde telefonu kullan bakalım bi kardesim sarj sana ne kadar dayanacak bi gorelim bu tegra 3 un filan hic bir espirisi yok bana kalırsa gunluk kullanımda... Ama tasarım olarak one x gozumde bir numara .......

tasarım olarakta s3 daha yakışıklı geliyor bana

El-CD

Üye
S2den farki daglar kadar degil s3 un. S3 de ne yapiyorsan s2de de aynilarini yaparsin. Bildigin overclok cihazi kullaniyorsunuz bir de savunuyorsunuz. Touchwiz e arayuz bile diyemezsin.

El-CD

Üye
Ben de s3 un mavisini daha cok begeniyorum

MasteLaa

Üye
Aynen öyle dediğine katılıyorum
Öncelikle kullandığım telefon One X değil S2..Dikkat edersen üstte ben iki telefonu karşılaştırdım..Bunlar öznel değil nesnel özellikler kardeşim..Ben kimseye git One X veya S3 al demedim özellikleri yazdım ve fikrimi ekledim..Bak sen de diyorsun Batarya için S3 aldım diyorsun..İhtiyacın buna yönelikmiş.Kimine göre de şarj önemli değildir..Ayrıca Günlük kullanım dediğini anlamadım 2 telefonu kıyaslıyoruz..Tegra3 diyoruz ne işine yarayacak diyorsun o zaman ben de sana sorayım 4 çekirdek günlük kullanımda ne işine yaracak ?

Tepkiler: __xXx__ ve Suyaka

Suyaka

Üye
Htc one s ile de Htc one x'te yapabildiğin herşeyi yapabiliyorsun. Bu One x'i kötü bir telefon yapmaz.

El-CD

Üye

:

MasteLaa

Üye
Htc one s ile de Htc one x'te yapabildiğin herşeyi yapabiliyorsun. Bu One x'i kötü bir telefon yapmaz. Saçma sapan mukayese yöntemleriniz var.
Yahu yaptığım mukayesede ne var iki telefonu karşılaştırdık kötü mü olduk

Tepkiler: Suyaka

Suyaka

Üye

Yahu yaptığım mukayesede ne var iki telefonu karşılaştırdık kötü mü olduk

Sana demiyorum güzel kardeşim, bi tanesi demiş ya S2 ile yapıyorsun zaten herşeyi ne gerek var tarzı. E güzel kardeşim ona bakarsan ben içerisinde gingerbread kurulu olan bütün telefonlarda yapabiliyorum s3'te yaptıklarımı? Sence eşit telefonlar mı bunlari? Bu ne yersiz bi algıdır : ) Senin karşılaştırmana sözüm yok, gayet ortada olan şeyler. Ama işin yorum kısmında telefona ciğer muamelesi yapan çok.

MasteLaa

Üye
Yanlış anlamışım kuzum özür dilerim

El-CD

Üye

Ciger muamelesi mi parayi bulan kafayi da buluyo arkadas bu tiplerle ugrasmayacaksin. Malum paralarinin acisini cekiyorlar.

- - - Eklendi - - -

Tablet niyetine guzel gider

H.TOGAN

Üye

tamam haklısın 4 cekirdek elbette bi isime yaramıyacak ; ama simdilik . bu telefonu en az 4 sene kullanmayı dusunuyorum simdi 4 cekirdek isime yaramıyor diye ilerde de yaramayacak manasınımı cıkartalım bu lafından allah izin verirde bir one x sahibi olursan kardesim sarj olayından insallah basın agrımaz.....

__xXx__

Üye

4 sene sora da 4 çekirdekli telefon pek bi işinize yaramaz hocam teknoloji piyasası çok hızlı ilerliyor

MasteLaa

Üye
İyi dileklerin için teşekkür ediyorum..Ben 4 çekirdek işe yaramaz demedim farkındaysan senin cümlene hitaben söyledim.Cümlen de aynen şu idi '' Simdi sana soruyorum kardesim bu nvida nın tegra 3 u gunluk kullanımda ne isine yarayacak! '' Buna hitaben söyledim..Demek istediğim Tegra3 3-4 seneyi rahatlıkla çıkarır..Aynı dediğin gibi 4 çekirdeği 3-4 sene kullanman için almışsın..Şarj olayının sıkıntı olduğunu zaten yazımda belirtmiştim kardeşim..

H.TOGAN

Üye

tamam kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...