S3 mü Note 2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Sorumu bu tabiki Note 2. S3 kullanıcısı olarak söylüyorum S3 çok büyük geliyordu başkalarında görünce şimdi küçük geliyor.

mertcan01

mertcan01

Üye
Note 2 den sasma

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Bir senelik s3 kullanıcısı olarak ; Size note 2 yi tavsiye ederim. Büyük lük konusunuda kafanıza takmayın. Ben 3.5 inç ekrandan, 4.8 inç ekrana geçtiğimde acaba hatamı ettim dedim başlarda ; ama 1hafta geçmeden telefona alıştım hemen. Sizde note 2 aldığınız da ; sizede başlarda ekran büyük gelecektir, ama çabuk alışırsın merak etme.....

oguzhangul32

Üye
    Konu Sahibi
Bir senelik s3 kullanıcısı olarak ; Size note 2 yi tavsiye ederim. Büyük lük konusunuda kafanıza takmayın. Ben 3.5 inç ekrandan, 4.8 inç ekrana geçtiğimde acaba hatamı ettim dedim başlarda ; ama 1hafta geçmeden telefona alıştım hemen. Sizde note 2 aldığınız da ; sizede başlarda ekran büyük gelecektir, ama çabuk alışırsın merak etme.....
teşekkürler

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
arkadaşlar ben 1 ay sonra s3 alacağım ancak note 2 nin rami ve işlemcisi aklımı çeldi internetten baktım aralarında 200 lira gibi bir fark var ama çok büyük görünüyor. Sizce 200 lira daha koyup note2 mi almalıyım yoksa s3 mü ?

Kardeşim S3. s3 ten aldığın performansı vermiyor note 2. ayrıca farkını söylemek gerekirse ( gözle görülür ) 1. kalem. 2. ekran. :)

s3 için 4.2.2 güncellemesi geldi. tabi karar senin.

Neagf

Üye
Kardeşim S3. s3 ten aldığın performansı vermiyor note 2. ayrıca farkını söylemek gerekirse ( gözle görülür ) 1. kalem. 2. ekran. :)

Note2 en iyi telefon secildi xda da s3 den daha iyi performans veriyor.

codblackops2

codblackops2

Üye

Neye dayanarak s3 note2den daha fazla performansli diyebiliyorsun? :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt