S3 mü Nexus 4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mks740

mks740

Üye
    Konu Sahibi
S3 mü Nexus 4 mü?
Arkadaşlar nexus 4 ün özelliklerine kabaca baktığımızda s3 den aşağı kalır bi yanı yok gibi gözüküyor. Hangisini önerirsiniz? Açıklayarak söylerseniz sevinirim..

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Ram miktarı vs olarak S III'ten üstün özelliklere sahip ama Lg'ler donanımlarının karşılığını genelde veremiyor.Benchmark testlerinde S III daha iyi sonuçlar almıştı bi incelemede.Tabi nexus'u da elimize almadan yorum yapmak doğru olmaz .1000 tl civarı geleceği söyleniyo eğer öyle olursa telefon yok satar.En büyük handikapı arttırılamayan hafızası.

aleranol

aleranol

Üye
S3 n4 ten yüksek sonuç alırsa kendimi asarim. Sen sanırım nexus ile karıştırdın. Dostum nexus4 s3ten kat kat iyi bir telefon bence. Gerek ilk güncelleme alması gerekse dünya çapında büyük rom desteği olsun nexus4 çok iyi.

- - - Eklendi - - -

Zaten donanım harika s3le kıyaslamak yanlış

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Nexus 4 Google storede şatışa sunulduktan 4 saat sonra tüketildi kaliteli ama stok sorunu yüzünden üretimi lg tarafından yapılan ürünü bulmak nerdeyse imkansız paranın satın alamadığı ürün LG nexus 4
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Sonuç olarak tabiki nexus 4

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Ayrıca Google storda fiyatı 299 $ dan satıldı ama dedim ya paranın satın alamadığı ürün nexus 4 :)
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

mks740

mks740

Üye
    Konu Sahibi
Ram miktarı vs olarak S III'ten üstün özelliklere sahip ama Lg'ler donanımlarının karşılığını genelde veremiyor.Benchmark testlerinde S III daha iyi sonuçlar almıştı bi incelemede.Tabi nexus'u da elimize almadan yorum yapmak doğru olmaz .1000 tl civarı geleceği söyleniyo eğer öyle olursa telefon yok satar.En büyük handikapı arttırılamayan hafızası.
Şimdi kafamı karıştırdınız. Bence bu özelliklerle s3e üstünlük kurması lazım

- - - Eklendi - - -

S3 n4 ten yüksek sonuç alırsa kendimi asarim. Sen sanırım nexus ile karıştırdın. Dostum nexus4 s3ten kat kat iyi bir telefon bence. Gerek ilk güncelleme alması gerekse dünya çapında büyük rom desteği olsun nexus4 çok iyi.

- - - Eklendi - - -

Zaten donanım harika s3le kıyaslamak yanlış

Benim arada kalmamın sebebi telefonu lg olması

- - - Eklendi - - -

Sonuç olarak tabiki nexus 4

Neden?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
s3un de avantajlari var ama. multiwindow arttirilabilir hafiza... kullanislilik acisindan onemli seyler benchmarkta daha yuksek aliyor diye bakmamak lazim hangisi daha kullanisliysa o'dur. multi window da olmasa androidin pek de bi cekici yani olmazdi benim icin yoksa lumia 920 alirdim cunku cok skildim androidden. kasmalar yasamamak icin illa custom rom yuklemem gerekti su ana kadar ama tw arayuzunu begendigim icin yuklemedim dual boot olarak cm10 var sadece. nexusun artisi da guncellemeyi googledan alacagi icin daha iyi calisan bir sistemi olacak. samsungun sagladigi ekstra ozellikler ilgini cekmiyorsa nexus al

mks740

mks740

Üye
    Konu Sahibi
s3un de avantajlari var ama. multiwindow arttirilabilir hafiza... kullanislilik acisindan onemli seyler benchmarkta daha yuksek aliyor diye bakmamak lazim hangisi daha kullanisliysa o'dur. multi window da olmasa androidin pek de bi cekici yani olmazdi benim icin yoksa lumia 920 alirdim cunku cok skildim androidden. kasmalar yasamamak icin illa custom rom yuklemem gerekti su ana kadar ama tw arayuzunu begendigim icin yuklemedim dual boot olarak cm10 var sadece. nexusun artisi da guncellemeyi googledan alacagi icin daha iyi calisan bir sistemi olacak. samsungun sagladigi ekstra ozellikler ilgini cekmiyorsa nexus al

Samsungun sağladığı ek özellikler ilgimi çekiyor ama nexusun googledan başka samsunga göre ekstra neyi var merak ediyorum.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ekrani daha iyi sanirim goruntu daha gercekci gibi. baska da pek bisey yoktur. s3ten daha kalin ama gorunusu guzel. fiziksel tus yok ev tusuna bascam diye iskence cekmiyorsun s3 gibi ama s3'e yapilir orjinalliyi degistirmeye karar verirsen

mks740

mks740

Üye
    Konu Sahibi
ekrani daha iyi sanirim goruntu daha gercekci gibi. baska da pek bisey yoktur. s3ten daha kalin ama gorunusu guzel. fiziksel tus yok ev tusuna bascam diye iskence cekmiyorsun s3 gibi ama s3'e yapilir orjinalliyi degistirmeye karar verirsen
Galaxy nexus fiyatı şu anda 1200 civarlarında galiba. Onun fiyatı böyleyken nexus 4 ün fiyatı neden 1000 tl civarlarında olsun ki?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
nexus niye o kadar bilmiyorum ama biri samsung uretimi biri lg

aleranol

aleranol

Üye
Asla

- - - Eklendi - - -

Telefin lg de olsa google urettiriyo.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben lg alsam pisman olurdum cunku androidi sevmiyorum. sen androidi seviyosan pisman olmazsin. benim s3'ten pisman olmamak icin cok az sebebim var o da diger android telefonlardan bi iki farki var ve bana yetiyor. yine de bi lumia almak isterdim acikcasi

aleranol

aleranol

Üye
S3 ün farkı sbeam ve Samsung entegrasyonu başka bişey göremiyorum açıkçası

Jomolocco

Jomolocco

Üye
s3.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arayuzu bence guzel ve multiwindow'u cok sevdim kullanisli oluyor yoksa cok iyi bi sistem degil android nexus alsam galaxy s'den farki olmaz benim icin cunku asiri performans gerektiren seyler yapmiyorum. androidde facebook bile kasiyo sinir oluyorum. orjinal uygulamayi kullanmiyorum o yuzden

enterneoll

enterneoll

Üye
bence s3 bilmiyorum lg'ye güven olmaz.

mks740

mks740

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 ün üretiminin durdurulacağı yönünde haberler var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt