Şimdi kafamı karıştırdınız. Bence bu özelliklerle s3e üstünlük kurması lazımRam miktarı vs olarak S III'ten üstün özelliklere sahip ama Lg'ler donanımlarının karşılığını genelde veremiyor.Benchmark testlerinde S III daha iyi sonuçlar almıştı bi incelemede.Tabi nexus'u da elimize almadan yorum yapmak doğru olmaz .1000 tl civarı geleceği söyleniyo eğer öyle olursa telefon yok satar.En büyük handikapı arttırılamayan hafızası.
S3 n4 ten yüksek sonuç alırsa kendimi asarim. Sen sanırım nexus ile karıştırdın. Dostum nexus4 s3ten kat kat iyi bir telefon bence. Gerek ilk güncelleme alması gerekse dünya çapında büyük rom desteği olsun nexus4 çok iyi.
- - - Eklendi - - -
Zaten donanım harika s3le kıyaslamak yanlış
Sonuç olarak tabiki nexus 4
s3un de avantajlari var ama. multiwindow arttirilabilir hafiza... kullanislilik acisindan onemli seyler benchmarkta daha yuksek aliyor diye bakmamak lazim hangisi daha kullanisliysa o'dur. multi window da olmasa androidin pek de bi cekici yani olmazdi benim icin yoksa lumia 920 alirdim cunku cok skildim androidden. kasmalar yasamamak icin illa custom rom yuklemem gerekti su ana kadar ama tw arayuzunu begendigim icin yuklemedim dual boot olarak cm10 var sadece. nexusun artisi da guncellemeyi googledan alacagi icin daha iyi calisan bir sistemi olacak. samsungun sagladigi ekstra ozellikler ilgini cekmiyorsa nexus al
Galaxy nexus fiyatı şu anda 1200 civarlarında galiba. Onun fiyatı böyleyken nexus 4 ün fiyatı neden 1000 tl civarlarında olsun ki?ekrani daha iyi sanirim goruntu daha gercekci gibi. baska da pek bisey yoktur. s3ten daha kalin ama gorunusu guzel. fiziksel tus yok ev tusuna bascam diye iskence cekmiyorsun s3 gibi ama s3'e yapilir orjinalliyi degistirmeye karar verirsen
nexus niye o kadar bilmiyorum ama biri samsung uretimi biri lg