S3 Modern Combat 4 Sorunu Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
S3 Modern Combat 4 Sorunu Yardim
selamın aleyküm arkadaslar s3 de modern combat 4 yükledim actım bir ağ hatası olustu tekrar denemek istermisiniz diyip duruyor çözümü nedir. acil yardım :)+ASPHALT 8 DE AYNI ŞEKİLDEYardımcı Olurmusunuz

Luck Star

Luck Star

Üye
selamın aleyküm arkadaslar s3 de modern combat 4 yükledim actım bir ağ hatası olustu tekrar denemek istermisiniz diyip duruyor çözümü nedir. acil yardım :)+ASPHALT 8 DE AYNI ŞEKİLDEYardımcı Olurmusunuz

androidde bilmiyorum da iphone da bazı oyunları açmak için internet bağlantısı istiyor ondan olabilir. onun dışında google amcadan baktım bulamadım

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Hocam googleda bende baktım bulamadım size soruyuorum iste :S delircem yani neden acmıyor wifiactım wifi kapadım yine girmiyor. :S+Hocam birde nfs yüklüydü simdi onuda wifisiz oynuordum simdi wifi istiyor ?. GOOGLE PLAY HESABIMI DEİSTİRDİM KISA SURE ONCEŞimdi Hocam olmuyo ya bi fabrika ayarı yaptım hocam birde ben root atmıştım+directroy bind kullanıyordum atmak icin telefondan hafıza kartına bi zararı olurmu bazen ekranda directory bind durduruldu felan yazıyor.?

Luck Star

Luck Star

Üye
Hocam googleda bende baktım bulamadım size soruyuorum iste :S delircem yani neden acmıyor wifiactım wifi kapadım yine girmiyor. :S+Hocam birde nfs yüklüydü simdi onuda wifisiz oynuordum simdi wifi istiyor ?. GOOGLE PLAY HESABIMI DEİSTİRDİM KISA SURE ONCEŞimdi Hocam olmuyo ya bi fabrika ayarı yaptım hocam birde ben root atmıştım+directroy bind kullanıyordum atmak icin telefondan hafıza kartına bi zararı olurmu bazen ekranda directory bind durduruldu felan yazıyor.?

abicim android kullanmıyorum bilmiyorum da . neden telefonla bu kadar uğraşırsınız ki . root rom pofff alın orjinal kullanın abicim :D

linkinparksoldier

Üye
Iyi guzel deproblemin çözümü nerede bulan varsa atsin beyler

kemalcan5497

kemalcan5497

Üye
Ilk giriste internetle baglanmak zorundasin dosyalari dogrulamasi icin