O küçücük ekrana bile multiwindow var bize yok :mad: Yok sadece s3 e var multiwindow
boyabatlı Üye Konu Sahibi ka_za' Alıntı: O küçücük ekrana bile multiwindow var bize yok :mad: Genişletmek için tıkla ... Yok sadece s3 e var multiwindow
ka_za' Alıntı: O küçücük ekrana bile multiwindow var bize yok :mad: Genişletmek için tıkla ... Yok sadece s3 e var multiwindow
boyabatlı Üye Konu Sahibi kilicaslan17' Alıntı: İlk sayfada var olduğunu yazmıştın.Multi window var diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla ... Bazı yerlerde yükledik yok diye yazmışlar gelsin görürüz
kilicaslan17' Alıntı: İlk sayfada var olduğunu yazmıştın.Multi window var diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla ... Bazı yerlerde yükledik yok diye yazmışlar gelsin görürüz
ugur1000 Üye ozakin70' Alıntı: Zaten samsung tan ne çektiysek hep bu satış politikası yüzünden çektik htc kadar Sony kadar olamadı yav:mad: Genişletmek için tıkla ... forever sony
ozakin70' Alıntı: Zaten samsung tan ne çektiysek hep bu satış politikası yüzünden çektik htc kadar Sony kadar olamadı yav:mad: Genişletmek için tıkla ... forever sony