s3 mini yardim

Sponsorlu Bağlantılar

emresekeroglu83

emresekeroglu83

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini yardim
Beyler bende s3 mini (GT-İ8190) android 4.1.2 var buna şimdi s3 mini value edition (GT-İ8200) android 4.2.2 romunu yükleyebilirmiyim ? Telefon brick olurmu ? Kasma falan olursa benim açımdan önemli degil şimdiden teşekkürler

The Shadow

The Shadow

Üye
Yükleyemezsin. Telefon açılmaz bir daha donanımları birbirinden çok farklı.

The Pancar

The Pancar

Üye
brick

The Pancar

The Pancar

Üye
tavsiye ROM cm11

emresekeroglu83

emresekeroglu83

Üye
    Konu Sahibi
Cm 12 var android l gibi olmus cok guzel :)

maldanmehmet

Üye
Link verebilir misiniz ve bi eksiği var mı

fyunusyildiz

fyunusyildiz

Üye
bu siteden bulabilirsin s3 mini için istediğin romu. gapps da site içinde var . cm 12 yi su anda indirmeni tavsiye etmiyorum. hem yavaş oluyor hemde eksikleri var hala. cm 11 in güncel versiyonunu indirip kurmanı tavsiye ederim. şarj biraz hızlı gidiyor stock roma göre ama telefon hızlı. 1 yıla yakındır cm 11 kullanıyorum. aklına takılan olursa sorabilirsin.

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
bu siteden bulabilirsin s3 mini için istediğin romu. gapps da site içinde var . cm 12 yi su anda indirmeni tavsiye etmiyorum. hem yavaş oluyor hemde eksikleri var hala. cm 11 in güncel versiyonunu indirip kurmanı tavsiye ederim. şarj biraz hızlı gidiyor stock roma göre ama telefon hızlı. 1 yıla yakındır cm 11 kullanıyorum. aklına takılan olursa sorabilirsin.

novafusion dan download yapamadım arkadaşım kafayı yicem bi yardımcı olurmusun pc yok telefondan giriyorum devamlı